Dreambox Tüm Sorunları Buradan
UYDU DÜNYASI Kategorisinde ve Dreambox Forumunda Bulunan Dreambox Tüm Sorunları Buradan Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : murat kardeşim bendede dreambox 500 klon var.sky paketinin çoğunu izlediğim halde caccia a pesca adlı av kanalında aşırı donmalar olduğu ...
-
Yeni Üye
murat kardeşim bendede dreambox 500 klon var.sky paketinin çoğunu izlediğim halde caccia a pesca adlı av kanalında aşırı donmalar olduğu için izleyemiyorum.çaresi nedir. bu av kanalını başka uydu alıcısında net izlemem mümkünmü.bir sürü siteye üyeyim ama hiç biri kesin çözüm öneremedi.yok full server yok bilmemmne dediler.lütfen kesin cevap verirseniz çok sevinirim.selamlar.
-
Yeni Üye
şahzade Nickli Üyeden Alıntı
murat kardeşim bendede dreambox 500 klon var.sky paketinin çoğunu izlediğim halde caccia a pesca adlı av kanalında aşırı donmalar olduğu için izleyemiyorum.çaresi nedir. bu av kanalını başka uydu alıcısında net izlemem mümkünmü.bir sürü siteye üyeyim ama hiç biri kesin çözüm öneremedi.yok full server yok bilmemmne dediler.lütfen kesin cevap verirseniz çok sevinirim.selamlar.
Bu serverınızla alakalı birşey buna sadece server aldığınız kişi çözüm getirebilir.
-
Banlı Üye
şahzade Nickli Üyeden Alıntı
Bahsettiğiniz kanal D+ paketinde bildiğim kadarıyla. Dolayısıyla SKY nasıl izlediğiniz değil D+ paketi kanallarını nasıl izlediğiniz önemli. Serverlarda da her kart yoktur, benim serverımda her kart var diyen yalan söyler. Zaten mümkün de değil her kartın olması. Kimi kartlar server aldığınız kişinin peerlerinden gelir kimi de N line alır kart sahibi birinden ücret karşılığı. Çok aklınıza takılıyorsa serverınızı değiştirin, yalnız midyata pirince giderken evdeki sky'dan da olmayın
-
Yeni Üye
sellam arkadaşlar.
bende dm 800 hd uydu alıcısı var,Elektirik kesiilince veya dm yi fişten cekince sinyal bulamıyor verdiği mesaj sinyal deslteklemiyor diyor 3-5 hatta 10 kez adaptor fişini cekip takınca normale dönüyor .bu arada dm yüklüyor sinyal bulunamadı mesajı cıkınca normal gibi her hangi bi kanalda gosteriyor dm de ancak kumanda sanki calışmıyor kumanda etmiyor fişi cekip takında düzeldiğinde normale dönüyor.
Adoptoru degiştirdik,tamire götürdüm icindeki fan takılı kalmış dediler güc harcıyor o yuzden dendi serviste düzeldi eve geldik ayni sorun devam ediyor bu komuda bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum.
şimdiden teşekkür ederim
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler