UYDU DÜNYASI Kategorisinde ve Dreambox Forumunda Bulunan Dreambox Tüm Sorunları Buradan Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : olcayto38 Nickli Üyeden Alıntı lutfen bu konuda bana yardımcı olabılırmısınız ertan bey Sorunu tek mesajda tam olarak anlatırsanız yardımcı olabilirim ...
"Her günü hayatının son günüymüş gibi yaşarsın ve sonunda haklı çıkarsın"
http://twitter.com/ertanaktepe
preblemi buldum yardımlarınız için cok teşekkür ederim problem cccam.channelinfo doyasında imiş
dreambox 800 klon ama fan sorunu bir türlü cözemedim ne gibi işlem yaparak bu vınlama sorununu cözerim ilgilerinizden dolayı şimdiden teşekkürler..
arkadşalar dreamboxta lig tv izlerken yakalanma şansı vrmı ????? ıp ten :S LÜTFEN CVP![]()
evet vr o yüzden ysal yollardan seyretmek en iyisi
Selam arkadaşlar.Benim dreembox da Uyduların hepsi silinmiş vaziyette ama hepsinide seyrediyorum.Yani yeniden taratayım dersem taratamıyorum.Bu uyduları yeniden nasıl taratabilirim.Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.
Selam arkadaşlar. ben dm100 dreembox aldim bundan iki ay once free server ve son 4 gundur hic bir kanali cozemiyor sanirim server baglanmiyor dm100 kullanan varsa bu sorunu yasayan varsa yardimci olursa sevinirim
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)