dm 500 s görüntü kalitesi
UYDU DÜNYASI Kategorisinde ve Dreambox Forumunda Bulunan dm 500 s görüntü kalitesi Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : elimde dm 500 s 1.kalite klon cihaz vardı görüntü kalitesi çok hoşuma gitmedi onu satıp inpax 5100 aldım oda bana ...
-
Yeni Üye
dm 500 s görüntü kalitesi
elimde dm 500 s 1.kalite klon cihaz vardı görüntü kalitesi çok hoşuma gitmedi onu satıp inpax 5100 aldım oda bana görüntü kalitesi olarak sunny 9030 cı yı arattı sunnyde aldığım görüntü kalitesini niye bu iki cihazda alamıyorum skart aynı skart tv aynı tv bu cihazlar klon olduğundanmı görüntü kaliteleri fazla iyi değil orjinal dreamboxta görüntü kalitesidemi aynı
-
Administrator
yukarıpark Nickli Üyeden Alıntı
elimde dm 500 s 1.kalite klon cihaz vardı görüntü kalitesi çok hoşuma gitmedi onu satıp inpax 5100 aldım oda bana görüntü kalitesi olarak sunny 9030 cı yı arattı sunnyde aldığım görüntü kalitesini niye bu iki cihazda alamıyorum skart aynı skart tv aynı tv bu cihazlar klon olduğundanmı görüntü kaliteleri fazla iyi değil orjinal dreamboxta görüntü kalitesidemi aynı
Acaba görüntü ayarlarını değiştirmeyi denediniz mi?
Ama bu bir gerçekki cihazlar klon olduğu için çok net bir görüntü kalitesi yok zaten ama aşaarı kötü görüntüde yok yani
-
Kadrolu Üye
arkadaşım görüntüyü audi çıkışından al birde ayardanda görüntü ayarlarını değiştir bende dream kullanıyorum çok güzel görüntüsü var audi çıkışı ile skart çıkışlarda görüntü farkı var
-
Kadrolu Üye
Bende dream kullanıyorum görüntü kalitesi mükemmele yakın bence ayarlarını bir kontrol et...
-
Yeni Üye
Bende dream kullanıyorum görüntü kalitesi mükemmele yakın bence ayarlarını bir kontrol et...
-
Yeni Üye
Bende dream kullanıyorum görüntü kalitesi mükemmele yakın
-
Banlı Üye
bendede clon dreambox var ama görüntüsü mükemmelle yakın kanal geçişleri süperrr ayrıca server alıyorum herşey mükkemmmelll donma kesilme yok
-
-
-
Co Administrator
evet image'larla alakalı bir konu. ben nemesis kullanıyorum ama görüntü kalitesinden memnun değilim. pli image için görüntü kalitesi daha yüksek diyorlar onu deneyeceğim
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler