Mozilla Firefox27.0.1 indir

Konu, 'Web Tarayıcılar' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    [h=2]Firefox'un en son ve en iyi sürümü![/h]



    Mozilla Firefox dünyanın en popüler web tarayıcılarından biri ve web tarayıcı pazarında Microsoft Internet Explorer’ın (IE) egemenliğine ilk son verenlerden biri.
    [h=3]Genel bakış[/h]Mozilla Firefox sahneye ilk çıktığında insanların web’de gezinme şeklini gerçekten değiştirmişti. Bugün Firefox olağanüstü güçlü ve özelleştirilebilir bir tarayıcı olmayı sürdürüyor; ama rakibi Google Chrome da kesinlikle onun kadar iyi.
    [h=3]Yeni özellikler[/h]Mozilla Firefox 14, bu popüler web tarayıcının son sürümü ve birkaç önemli ve hoş yeni özelliği de beraberinde getiriyor. Bunlardan ilki, şirketin ileri sürdüğü daha hızlı ve güvenli gezinme deneyimi. Testler, Mozilla Firefox’un bu en yeni sürümünün en yoğun grafikli sayfalarda bile kesinlikle hızlı yüklendiğinigösteriyor.
    Firefox 14 şimdi Google aramaları yaparken gizliliği artırmak için güvenli bağlantı özelliği de içeriyor ve URL çubuğunda güncellenmiş bir alan kimliği göstergesi var. Windows kullanıcıları için güncelleştirmeler artık sessiz yapılırken, Lion veya üzeri Mac kullanıcıları Firefox’u tam ekran modunda kullanabiliyor.
    Mozilla Firefox'un yeni sekme düzeni de oldukça göze çarpan bir yeni özellik. Google Chrome tarayıcısına çok benzer şekilde, Firefox kullanıcıları da artık yeni bir sekme açıldığında boş bir sayfa görmek yerine yer imlerinden en son erişilen öğelere ve en sık ziyaret edilen sitelere kadar hızlı erişim sağlayan simgelerle karşılaşacak.
    Bu simgeler Mozilla Firefox’ta da tamamen özelleştirilebilir. Bunlara tıklayarak ilgili sekme sayfanızda istediğiniz noktaya sürükleyebilirsiniz. Bunlardan çok hoşlanmıyorsanız, tarayıcınızın sağ üst kısmındaki ızgara simgesine giderek bunları tamamen silebilirsiniz.
    Mozilla Firefox 14'ün arayüzü önceki sürümlerden çok farklı değil, ama eklenen özellikler bir bütün olarak kesinlikle daha hoş, daha keyifli bir tarama deneyimi sunuyor.

    Artıları
    • Google aramaları sırasında artan güvenlik
    • Daha hızlı yüklenme
    • Çok sayıda uzantı arasından seçebilme
    • Hızlı, genel olarak stabil bir tarayıcı
    • Windows kullanıcıları için sessiz güncelleştirme

    Eksileri
    • Tasarımında önemli bir değişiklik yok
    • Bellek sızıntısı bazıları için halen devam ediyor
    • Başlangıçta bazı eklentilerle çalışmayabilir







    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    Mozilla Firefox
     

Sayfayı Paylaş