İOS Blackberry Venice 18MP OiS destekli kamera ile geliyor

Konu, 'Android os' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Blackberry’nin yeni Androidli Venice akıllısının farklı görselleri sızdırıldı…
    [​IMG]
    Kendi geliştirdiği Blackberry OS adındaki işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefon modelleri ile pazarda yer alan Kanada kökenli Blackberry geçtiğimiz sene bazı yeni modeller sunmuştu. Blackberry Passport adındaki amiral gemisi yanı sıra Blackberry Z3 ve Blackberry Classic modelleri gün yüzüne çıkmıştı.
    [​IMG]
    Firma 2015’de ise Blackberry Leap adındaki yeni bir modelini MWC 2015’de duyurmuş ve son olarak da kısa süre önce Blackberry Passport Silver Edition adı ile yeni bir model daha gün yüzüne çıkarmıştı.
    Bir süredir firmanın henüz resmi olarak duyurulmamış yeni modellerinden Blackberry Venice hakkında bilgiler geliyor. Gerileyen satış rakamları sonrasında firma gelen bilgilere göre Android işletim sistemine yönelirken, Blackberry Venice de sunulacak olan ilk Android akıllı telefon olacak.
    [​IMG]
    Şimdiye kadar cihaz hakkında bir çok kez bilgi gelirken ayrıca görseller de ortaya çıkmıştı. Şimdi de bu cihazın çok daha detaylı görselleri ortaya çıktı. Cihazın kayar kızaklı QWERTY klavye tasarımı açık bir şekilde görsellerde görülebiliyor.
    [​IMG]
    Görsellere baktığımızda açma kapama tuşunun yan tarafa alındığı görülmekte. Ayrıca kamerası hakkında bilgiler de gelirken, arka kameranın 18MP çözünürlükte olduğunu belirtelim. Bu kamera diğer taraftan OiS (Optical Image Sabilization) desteği de sunuyor. Dual LED flaş desteği de barındırıyor.
    [​IMG]
    Kısa süre önce Blackberry Passport’un Android üzerinde çalışan görselleri de ortaya çıkmıştı. Bu da firmanın Passport’un da Android versiyonunu satışa sunabileceğini gösteriyor.
    [​IMG]

     

Sayfayı Paylaş