İOS Snapchat’e gereksiz veri harcamayı önleyecek yeni bir özellik

Konu, 'Android os' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    [​IMG]
    Snapchat’in mobil veri tüketimindeki payından şikayetçi misiniz? Bu şikayetinize sonunda bir çare bulabilirsiniz. Snapchat’in iOS ve

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    uygulamaları için yayınlanan son güncelleme, kullanıcılara Seyahat Modunu getiriyor. Bu mod sayesinde Snapchat üzerinden gelen mesaj ve paylaşımların (Discover, Canlı Hikayeler ve arkadaşların güncellemeleri) otomatik olarak indirilmesi önleniyor. Seyahat Modu aktive edildiğinde paylaşımlar ekrana dokunulduğunda yüklenmeye başlıyor.

    Güncellemeyle birlikte Snapchat’e eklenen tek yeni özellik Seyahat Modu değil. Snapchat kullanıcılarının daha kreatif olması adına “Sticker Picker” (Çıkartma Seçicisi) ismini taşıyan bir özelliği daha devreye soktu. Bundan böyle Snapchat kullanıcıları paylaşımlarının dört bir yanını çıkartmalarla doldurabilecek. Fotoğrafın çekilmesinin ardından kamera ekranının sağ üst kısmında bulunan bir ikon aracılığıyla ekrana çıkartmalar yerleştirilebiliyor.
    Güncellemenin ardından Snapchat kullanıcıları, kişiselleştirilmiş Snapcode’larını video formatında paylaşabilecek. Söz konusu paylaşım Twitter, Facebook ve Instagram üzerinden de gerçekleştirilebilecek.
    Snapchat’e eklenen son yenilik ise paylaşılan güncellemelerin kimin izlediğinin daha kolay görülebilmesi oldu. Artık Snapchat kullanıcıları izlenme sayısının yanında bulunan göz ikonuna dokunarak izleyici listesini görebilecek.
     

Sayfayı Paylaş