IFA 2015 Philips Fuarı İçin Hazırlanıyor

Konu, 'Digital Teknolojiler' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !


    [h=2]Philips, Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenecek olan IFA 2015 fuarı kapsamında yeni teknolojilere sahip monitörlerini tanıtmaya hazırlanıyor.[/h]Almanya’nın Berlin kentinde Eylül ayının başında yapılacak olan IFA 2015 fuarı, dünyanın dört bir yanından gelen teknoloji firmalarının ürünlerini ve yeniliklerini sergilediği önemli bir etkinlik. Philips markası da bu yıl fuarda yeni modellerini sergilemeye hazırlanıyor.
    Philips tarafından sergilenecek yeni modellerde kullanılan bazı teknolojiler hayli dikkat çekici. Şirket tarafından çıkarılacak ilk kavisli monitörün bu fuarda sergilenmesi bekleniyor. Gayet ince bir çerçeveyle donatılmış bu 34 inçlik yeni ekran, UltraWide Quad HD çözünürlük (3440×1440) sunacak ve Philips’in CrystalClear teknolojisiyle donatılacak.
    Tanıtılması beklenen bir başka model ise Quantum Dot Color IQ teknolojisi üzerine kurulu 27 inçlik bir IPS monitör olacak. Quantum Dot ekran teknolojisi klasik LED ekranlardan daha canlı görüntü vermesi, ama çok daha uzun ömürlü olmasıyla biliniyor. Philips’in bu modelinin Adobe RGB renk skalasına uyacağı, ancak çok daha hesaplı olacağı tahmin ediliyor. Bu da hesaplı bir profesyonel ekran isteyenler için ilginç bir seçenek haline gelebilir.

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !


    Şirketin bu fuarda ayrıca Ambiglow Plus adı verilen, monitör çevresinde görüntüye uygun ışıklandırma sağlayan yeni bir tabanla donanmış monitörlerini de ilk kez göstermesi bekleniyor. Philips tarafından sergilenecek bir diğer teknoloji ise, SoftBlue olarak biliniyor. SoftBlue ile donatılmış monitörlerin renk skalasını bozmadan gözleri aşırı yoran mavi ışık frekanslarını süzüyor. Bu teknolojiye de genel kullanıma yönelik 24 inçlik ekranlarda yer verilmesi bekleniyor.
     

Sayfayı Paylaş