iOS 9 Public Beta'dan iOS 9 Beta 4'e Geçiş

Konu, 'Apple ios' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    iOS 9 Public Beta kullanıp, iOS 9 Public Beta 2'yi beklemeden geliştiriciler için yayınlanan iOS 9 Beta 4'e nasıl geçiş

    [​IMG]

    Apple, 8 Haziran'da başlayan iOS 9 geliştirici beta testlerine 9 Temmuz'da dileyen herkese açık olan Public Beta testleri ile devam ederken, dün ise geliştiriciler için iOS 9 Beta 4'ü yayınlamıştı. Yayınlanan güncellemenin ardından birçok kullancı ise iOS 9 Public Beta yüklü cihazlara geliştiriciler için yayınlanan iOS 9 Beta 4'ün yüklenip yüklenemeyeceğini merak etti.
    Biz de sizler için konuyla ilgili küçük bir rehber hazırlayarak iOS 9 Public Beta yüklü cihazlarınıza iOS 9 Beta 4'ü nasıl yükleyebileceğinizi aktaralım istedik. Ancak rehberimize geçmeden önce küçük bir hatırlatma olarak iOS 9 Public Beta 2'nin demuhtemelen bu akşam yayınlanacağını hatırlatalım.
    [​IMG]
    iOS 9 Public Beta yüklü cihazlarınıza iOS 9 Beta 4 yükleyebilmek için yapmanız gereken işlem aslında oldukça basit. Cihazınızı iOS 9 Public Beta'ya güncelleyebilmek için yüklediğiniz profili cihazınızdan silmeniz gerekiyor. Bunun için ilk olarak cihazınızın Ayarlaruygulamasından Genelmenüsü altında Profil sayfasına tıklayın.
    [​IMG]
    Burada yer alan konfigürasyon profillerinden iOS 9 Beta Software Profile'i açıp altta yer alan Profili Sil butonuna basın ve silme işlemini onaylayın. Daha sonra cihazınızı kapatıp yeniden açtığınızda Ayarlar uygulamasındaGenel -> Yazılım Güncelleme menüsü altında iOS 9 Beta 4'ü göreceksiniz. Bu ekrandaki adımları takip edip cihazınızı kolayca iOS 9 Beta 4'e güncelleyebilirsiniz.
     

Sayfayı Paylaş