Windows 10 İle Telefonlarda Değişim Başlatacak

Konu, 'Windows işletim sistemi' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Microsoft CEO’su Satya Nadella’nın yaptığı açıklamalar Windows 10 Mobile amiral gemi akıllı telefonları bekleyenleri umutlandırdı.
    [​IMG]
    Microsoft, Nokia Cihazlar ve Servisler iş kolunu satın aldığından beri Lumia akıllı telefon cephesinde dikkat çeken duyurulara imza atamamıştı. Fakat Microsoft CEO’su Satya Nadella’nın açıklamaları bu durumun çok yakında değişeceğini işaret ediyor.
    Microsoft’un geçtiğimiz yıl yaşanan görev değişikliği ile CEO görevine getirilen Satya Nadella, gelecek nesil Lumia akıllı telefonları konusunda yaptığı açıklamalarında Windows 10 güncellemesi ile akıllı telefon segmentinde büyük bir değişim başlatacaklarını belirtti.
    [​IMG]
    Satya Nadella açıklamalarında bir de itiraf da bulunarak; “Şu anda üst düzey akıllı telefonlara sahip değiliz. Fakat Windows 10 güncellemesi ile birlikte bu durumu değiştireceğiz.” dedi.
    [​IMG]

    Morgan Stanley muhabiri Keith Weiss’in Microsoft’un gelecekteki telefon iş kolu hakkındaki olanları konusundaki soruya ise Satya Nadella: ” Biz, telefon alanında tek başına bulunmamız gerektiğine inanıyoruz. Windows telefonlar ve Lumia telefonlar bu alanda farklılık yaratmak için oldukça önemli. Bu nedenle akıllı telefon alanına odaklanması devam ediyoruz. Şu anda elimizde iyi cihazlar var. Fakat çok yakında Windows 10 Mobile ile etkileyici cihazları da Windows hayranlarına sunacağız.” şeklinde cevap verdi.
    [​IMG]

    Microsoft yetkilileri daha önceki açıklamalarında da Lumia amiral gemisi akıllı telefonların Windows 10 Mobile güncellemesi hazır olduğunda duyurulacağı belirtmişlerdi. Satya Nadella’nın açıklamalarından sonra Microsoft’un akıllı telefon pazarında Windows 10 Mobile güncellemesi ile birlikte oldukça iddialı olacağını söyleyebiliriz.
    [​IMG]
     

Sayfayı Paylaş