İOS BlackBerry Android Görüntülendi!

Konu, 'Android os' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Kanadalı BlackBerry markası farklı bir yola giriyor. BlackBerry Android işletim sistemli bir akıllı telefon ile karşımıza çıkmak üzere ve illk render şimdiden karşımızda.


    [​IMG]Şansı uzun yıllar boyunca yaver gitmeyen ancak mecvut son CEO John Chen'in gelişiyle yüzü gülmeye başlayanBlackBerry yeni bir yola girmeye hazırlanıyor. Şayet dedikodular ve paylaşılan bir render görseli gerçek ise,BlackBerry Android model telefonlar çok yakında bizlerle birlikte olacak.CEO John Chen de, daha önceAndroid ekosistemine ait akıllı telefonlarasıcak bakabileceklerini açıklamıştı.
    Geçtiğimiz dönemde ortaya çıkan haberlerde Kanadalı BlackBerry markasının Quad HD ekranlı, köşeli yapıya sahip, üst seviye BlackBerry Venice ve BlackBerry Z3'ü andıran giriş seviyesi BlackBerry Praguehakkında bilgiler edinmiştik. Sızıntıların 1 numaralı adresi olarak bilinen evleaks ise bugün çok özel bir paylaşım yaptı, Android BlackBerry telefonu gözler önüne serdi.
    [​IMG]
    Android BlackBerry gerçek oluyor
    @evleaks'in paylaştığı render'da olası Android BlackBerry telefonun bellibir kısmını görebiliyoruz. Şimdiliksadece alt yarısı gözüken BlackBerry Android modeli tasarımına bakacak olursak daha çok, büyük satış başarısı yakalayan BlackBerry Passport cihazına benziyor.
    3 sıralı QWERTY fiziksel klavyeli Android BlackBerry telefonun muhtemelen üst seviyeden bir örnek olacağı dile getirilirken, render'da, klavye üzerinde Android Lollipop butonlarını görüyoruz!
    BlackBerry CEO'su John Chen'in BlackBerry Android işbirliği için "yeterince güvenli olursa" gibi bir cümle kurduğunu ve şirketin güvenliğe büyük önem gösterdiğini de hatırlatalım.
     

Sayfayı Paylaş