İOS Motorola Moto Maxx, Android 5.0.2 Lollipop güncellemesine kavuştu

Konu, 'Android os' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Motorola’nın üst seviye akıllı telefon modellerinden Moto Maxx için Android Lollipop güncellemesi yayınlanmaya başlandı.
    [​IMG]
    Kısa bir süre önce Motorola ve Verizon Wireless, Droid Turbo adındaki üst seviye akıllı telefon için çok yakında Android 5.1 Lollipop güncellemesi sunulacağını duyurmuşlardı. Kesin tarih bilinmese de Verizon’dan test mühendisi üzerinden gelen bilgilere göre gelecek ay ortalarında bu güncelleme yayınlanacak.
    [​IMG]
    Ancak diğer taraftan bu akıllı telefonun CDMA versiyonu olmayan modeli ise Latina Amerika ve Hindistan’da Android 5.0.2 Lollipop güncellemesi aldı. Motorola Moto Maxx (XT1225) aslında donanım özellikleri olarak Motorola Droid Turbo ile benzer olarak gelmekte.
    Motorola Droid Turbo 32GB ve 64GB dahili veri kapasitesi ile alınabilirken, Motorola Moto Maxx ise sadece 64GB olarak satın alınabilmekte.
    Cihazın teknik özelliklerine bakacak olursak eğer 5.2″ büyüklüğünde ve 2560×1440 piksel Quad HD çözünürlükte dokunmatik ekran içermekte. 3GB sistem belleği içeren cihaz 64GB olarak satışa sunuluyor.
    Akıllı telefonun arka yüzünde 21MP çözünürlükte kamera, ön yüzünde ise 2MP çözünürlükte kamera yer alıyor.
    Gücünü ise 2.7Ghz saat hızında dört çekirdekli işlemci ve ayrıca Adreno 420 grafik işlemci içeren Qualcomm’un güçlü Snapdragon 805 yonga setinden almakta. Cihaz aynı zamanda 3.900mAh batarya ile geliyor.
    Güncelleme ile başta Google’ın Materyal Tasarım’ı olmak üzere bir çok yenilik, iyileştirme, geliştirme ve hata düzeltmesi de gelmekte…
     

Sayfayı Paylaş