Batman Arkham Knight'tan Yeni Video

Konu, 'Play Station-PSP Bölümü' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    [h=3]Yaklaşık iki ay sonra bekleyenleriyle buluşacak olan Batman Arkham Knight için özellikle senaryo moduna ait görüntülerin yer aldığı yeni bir fragman yayınlandı.[/h]
    [​IMG]Batman Arkham serisinin dördüncü ve son oyunu olarak karşımıza çıkacak olan Batman Arkham: Knight'ın geçtiğimiz günlerde minimum, önerilen ve ultra sistem gereksinimlerinin açıklanmasının ardından oyunda yer alacak karakterlere ve oynanış görüntülerinin yer aldığı bir video yayınlandı.
    Rocksteady Studios tarafından yaklaşık iki yıl gibi uzun bir süredir geliştirilme sürecinde olan ve Warner Bros Entertainment tarafından yayıncılığı üstlenecek olan Batman Arkham serisinin son halkası Batman Arkham: Knight, yayınlanan yeni video ile birlikte birçok yenilik sunacak.
    Başta, bir önceki Batman oyunlarına göre sunacağı kat ve kat büyük haritasıyla dikkat çeken yapımda, yine önceki hiçbir oyunda yer almayanBatmobile gibi oldukça önemli bir etmen yer alacak. Ayrıca oyun için verilen yeni bilgilere göre oyunda Batman dışında da karakterleri kontrol edebileceğiz.
     
  2. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    [h=3]Batman Arkham serisinin dördüncü ve son oyunu olarak karşımıza çıkacak olan Batman Arkham: Knight'ın minimum, önerilen ve ultra sistem gereksinimleri yayınlandı.[/h]
    [​IMG]Rocksteady Studios tarafından yaklaşık iki yıl gibi uzun bir süredir geliştirilme sürecinde olan ve Warner Bros Entertainment tarafından yayıncılığı üstlenecek olan Batman Arkham serisinin son halkası Batman Arkham: Knight'ın başta ultra olmak üzere minimum ve önerilen sistem gereksinimleri açıklandı.
    Yaşadığı ertelemelerden dolayı uzun bir süredir bekleyişinde olduğumuzArkham Knight, özellikle serinin önceki oyunlarına göre sunacağı yaklaşık 5 kat büyüklüğündeki haritası, yeni nesle özel grafik kalitesi ve kuşkusuzBatmobile'ın eklenmesiyle oldukça dikkat çekiyor.
    [​IMG]
    Oyunun sistem gereksinimlerine baktığımızda özellikle ultra ve önerilendonanımlarda ekran kartının 3GB olması oyuncuların canını bir hayli sıkıyor. Ayrıca oyunu ultra grafik ayarlarında oynamak isteyen oyuncuların NVIDIA'nın GeForce GTX 980 modeli ve üstü ekran kartlara sahip olmaları gerekirken işlemci kısmında ise oyun, en az Intel Core i7-3770 model işlemciye ihtiyacı duyuyor.
    Unreal Ungine 4 grafik motorundan güç alan Batman: Arkham Knight PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için 23 Haziran'da oyuncularla buluşacak
    İşletim Sistemi: Win 7 SP1, Win 8.1 (64-bit)
    İşlemci: Intel Core i5-750, 2.67 GHz veya AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz
    Bellek: 6 GB RAM
    Ekran Kartı 2 GB NVIDIA GeForce GTX 660
    DirectX®: 11
    HDD: 45 G

    İşletim Sistemi: Win 7 SP1, Win 8.1 (64-bit)
    İşlemci: Intel Core i7-3770, 3.4 GHz veya AMD FX-8350, 4.0 GHz
    Bellek: 8 GB RAM
    Ekran Kartı: 3GB NVIDIA GeForce GTX 760
    DirectX®: 11
    Hard Disk: 55 GB

    İşletim Sistemi: Win 7 SP1, Win 8.1 (64-bit)
    İşlemci: Intel Core i7-3770, 3.4 GHz veya AMD FX-8350, 4.0 GHz
    Bellek: 8 GB RAM
    Ekran Kartı: 3GB NVIDIA GeForce GTX 980
    DirectX®: 11
    HDD: 55 GB
     

Sayfayı Paylaş