PlayStation 4'e Yeni Kapaklar Geldi

Konu, 'Play Station-PSP Bölümü' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Sony'nin yeni nesil oyun konsolu PlayStation 4 için özel kapaklar satışa sunuldu. Bloodborne ve PS4 sembollü bu kapaklar ile cihazınızı özelleştirebilirsiniz.


    Click here to view the original image of 580x330px.
    [​IMG]Sony geçtiğimiz aylarda PlayStation 4’ü özelleştirmek için yeni kapaklarını duyurmuş ve bu konu hakkında özel bir video yayınlamıştı. Çeşitli kapaklar ile PlayStation 4’ün “piano black” olan parlak yüzeyindeki çizikleri kamufle edebilir veya farklı oyun temaları ile cihazınızı renklendirebiliyorsunuz.
    Sony, LittleBigPlanet 3 ve The Order: 1886 temalı kapaklarından sonra şimdi de yeni oyunu Bloodborne temalı ve PS4 sembolleri ile süslenen yeni kapaklarını sundu. Oldukça şık görünen bu kapaklar 24.99 dolar fiyat etiketine sahip. PS4 sembolleri temalı kapağın daha satışa sunulur sunulmaz stoklarının tükendiğini üzülerek belirtmek zorundayız.

    Click here to view the original image of 580x330px.
    [​IMG]

    Eğer siz de PlayStation 4’ünüzü özelleştirmek istiyorsanız

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    resmi satış sayfasına ulaşabilirsiniz. Ancak bu ürünler şu an için Türkiye'ye maalesef ki gönderilmiyor. Size tavsiyemiz PlayStation 4’ün 20. Yılına özelüretim temasını andıran PS4 Sembolleri kapağının stoklara gelmesini beklemeniz yönünde olacak.


    Click here to view the original image of 580x192px.
    [​IMG]
     

Sayfayı Paylaş