LG L90 İçin Lollipop Yayınlandı

Konu, 'Android os' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Üst seviye modellerini güncelledikten sonra bir süre bekleyen LG, giriş ve orta seviye L90 modeli için Android 5.0 Lollipop güncellemesini yayınladı. İşte güncellemenin detayları.


    Click here to view the original image of 580x330px.
    [​IMG]Güncelleme çalışmaları nedeniyle çok konuşulmasa da, başarılı markalardan olan LG, Sony gibi güçlü bir marka bile, Android 5.0 Lollipopgüncellemesini yayınlamaya yeni başlıyorken, orta ve giriş seviye L90modeli için Android 5.0 Lollipop güncellemesini OTA üzerinden kullanıcılarına sundu.
    Esasında LG G2 Mini seviyesinde bir telefon olan LG L90, geniş kullanıcı kitlesi sayesinde hızlı güncelleme alan modeller arasına girdi.
    Hatta teknik özellikleri de LG G2 Mini'ye çok benzeyen LG L90, önündeki fiziksel tuşlar ile G2 Mini'den ayrılıyor.
    Bir LG L90 Dual yani çift SIM destekli L90 modeli kullanıcısının paylaştığı ekran görüntüsünde, güncellemenin 776 MB olduğu görülüyor.
    [​IMG]
    Şu an için açıklama yapılmamış olsa da, güncelleme çalışmalarının devam ettiği tahmin edilen LG'nin, ilerleyen dönemde daha fazla modelineLollipop güncellemesini sunması bekleniyor.
    Zira 4.7 inç ekran, 1 GB RAM, 8 GB depolama, Snapdragon 400 işlemci gibi özellikler sunan LG L90 modeli bile güncelleme alıyorken, LG'nin daha üst seviye modellere güncelleme vermemesi, olumlu yorumlanmayabilir.
    Bu nedenle LG'nin güncelleme çalışmalarının devam ettiğini ve Android 5.0 Lollipop güncellemesinin, önümüzdeki dönemde daha fazla modele geleceğini tahmin ediyoruz.
     

Sayfayı Paylaş