Assassin's Creed Filminden Yeni Detaylar

Konu, 'Play Station-PSP Bölümü' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Milyonlarca oyuncuya hitap eden Assassin's Creed serisinin merakla beklenen filmi hakkında yeni bilgiler gün yüzüne çıkarıldı. Yeni bir oyuncu ismi ve vizyon tarihi

    [​IMG] İlk olarak 2007'de karşımıza çıkan ve kendine has oyun tarzıyla oldukça beğenilen Assassin's Creed, ardından yıllar içinde karşımıza çıkan oyunlarıyla uzun bir seri haline dönüştü. Şu an için 9 oyunluk bir seridenoluşan yapım gittikçe büyümeye de devam ediyor.
    Oyunun takipçilerinin yakından hatırlayacağı üzere son üç yıldır Assassin's Creed filminin dedikoduları dinmek bilmiyor. Film sonunda geçtiğimiz yıl resmi olarak onaylandı evet bunu biliyoruz. Başrolünde X-Men ve Prometheus filmlerinden tanıdığımız Michael Fassbender'ın da yer alacağını biliyoruz fakat filmin ne senaryosu ne de diğer oyuncuları hakkında başka bir bilgi yok, yoktu.
    [​IMG]
    Vizyon tarihi kesinleşti!
    Geçtiğimiz gün ünlü Hollywood sitesi Deadline'ın ortaya çıkardığı bilgilere göre Marion Cotillard ile film hakkında sözleşme yapılmış bile. Bu sızan bilginin ardından Ubisoft tarafından bir yalanlama yapılmaması ise doğruluk oranını biraz daha güçlendiriyor. Morion Cotillard, Two Days One Night ve The Dark Knigh Rises filmleri performanslarıyla oldukça beğeni kazanmıştı.
    [​IMG]
    Yeni oyuncu isminin yanı sıra Ubisoft'un CEO ismi Yves Guillemot, Assassin's Creed filminin vizyon tarihini açıkladı. 21 Aralık 2016'da AC'nin beyaz perdedeki yerini alacağını belirten CEO, ayrıca yeni Assassin's Creed oyununun Unity ile aynı grafik motorunu kullanacağını fakat Unity'deki hataların hiçbirini tekrarlamayacaklarının sözünü verdi.
     

Sayfayı Paylaş