Windows 10 for Phones Ön İzlemesi Tüm Cihazları Desteklemeyecek!

Konu, 'Windows mobile' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    [​IMG]
    [h=1]Windows 10 for Phones Ön İzlemesi Tüm Cihazları Desteklemeyecek![/h] Windows 10 for Phones güncellemesinin ilk yapısında bazı telefonlar desteklenmeyebilir.

    Windows 10 for Phones Güncellemesi, Microsoft’un son dönemde kullanıcılardan gelen isteklerin büyük bölümünü karşılamaya yönelik olarak geliştirildi ve bir çok yenilik içeriyor. Bu kadar büyük bir güncelleme kullanıcılar tarafından da merakla bekleniyor. Windows 10 for Phones güncellemesinin kararlı sürüm olarak yayınlanması muhtemelen yılın üçüncü veya dördüncü çeyreğini bulacak fakat erken sürümlerinden itibaren bu güncellemeyi test etmek isteyenler Windows 10 for Phones Ön İzleme sürümünü yükleyebilecek.
    Hangi cihazların Windows 10 for Phones Ön İzleme sürümüne yükseltileceği henüz netlik kazanmadı fakat Microsoft Windows Insiders Program yöneticisi Gabriel Aul Twitter’dan bununla ilgili de bir bilgi paylaştı. Bu konuda sorulan bir soruya Gabriel Aul verdiği cevapta; “Bu soruya cevap vermek isterdim, Biz ilk önizleme için Desteklenen cihazlar listesi hazırlıyoruz . Yakında paylaşılacak.” dedi. Farklı bir soruda bu listede hangi cihazların bulunacağı konusunda

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    paylaşmayan Gabriel Aul, 512 MB sistem belleğine sahip cihazların da bu listede olduğunu belirtti.
     

Sayfayı Paylaş