Google Haritalar iOS ve Android sürümleri güncellendi

Konu, 'Navigasyon Cihazları' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    [​IMG]
    Google Haritalar uygulamasının iOS ve Android sürümleri için yeni güncellemeler yayınlandı. Söz konusu güncellemelerin iOS ve Android sürümlerine getirdiği yenilikler arasında bazı benzerlikler bulunsa da, temelde her iki sürümün de kendilerine özgü yeniliklere kavuştuğunu belirtmek gerekiyor. Güncellemeyle iOS uygulamasına dünyanın dört bir yanındaki şehirler için hava durumu bilgisi desteği eklenirken, Android kullanıcılarına Haritalar uygulaması içinde adres ararken kişilerini görme imkanı sunuluyor.
    iOS kullanıcılarına Google Haritalar uygulamasında hava durumu bilgisine ek olarak, restoran aramalarını belli bir mutfağı seçerek yapma fırsatı veriliyor. Güncellemeyle birlikte Google Haritalar iOS uygulamasına navigasyonun başlangıç ve bitiş noktalarını işaretleme ve yön bilgilerini bir kişinin takvimine yerleştirme özellikleri eklendi.
    Restoran aramasında filtreleme yapma özelliğinden Google Haritalar’ı Android üstünde kullananlar da faydalanabilecek. Kurum sahipleri de harita yönetimi için kendilerine ait kayıt sayfalarını talep edebilecek. Google Haritalar’ın

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    ve Android güncellemeleri çeşitli hata düzeltmelerini de barındırıyor.
     

Sayfayı Paylaş