Forza Motorsport 6 Duyuruldu!

Konu, 'Play Station-PSP Bölümü' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    [​IMG] Forza Motorsport 6 geliyor! Forza Motorsport 6 ne zaman çıkacak?

    Microsoft ile Ford, Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil fuarında gerçekleşen etkinlikte, Ford yeni aracı Ford GT'nin duyurusunu gerçekleştirirken, Microsoft firması da Ford GT'yi kapak görseli olarak kullandığı yeni Forza Motorsport 6'yı resmi olarak duyurdu.

    "Bu Forza ile 10. yılımız" ifadesiyle konuşmasına başlayan Turn 10 yöneticisi Alan Hartman, şu ifadelere yer verdi; Seriyi yapmaya başladıkları anda araç üreticilerine 'Detroit'te gösterdiğiniz yeni arabanızı ekleyebilir miyiz lütfen?' dediklerini ve 10 yıl önce bu durumda olduklarını belirtirken, son 3-4 senede üreticilerle olan ilişkilerini güçlendirdiklerini ve bu oyun serisinin onlar için çok önemli bir durum olduğunu anladılar".

    Ford Global Ürün Geliştirme Müdürü olan Raj Nair ise; "Birçok müşterimiz markamızla ve oyundaki bazı model araçlarla Forza oynarken tanışıyor" ifadesine yer vererek, şu an Forza Motorsport 6 oyunu gibi Ford GT'nin de geliştirme aşamasında olduğunu açıkladı. Sözlerine devam eden Nair ayrıca; "Bu durumun zor bir süreç olduğunu ve yeni Forza oyunundaki aracın kendi imzası ile yollarda olacağını ve bu yüzden dolayı gerçek aracın da gerekli kalitede olmasını sağlamalıyız" sözleriyle Forza Motorsport 6 oyununun önemini belirtti.

    Firma yöneticisi Hartman, Forza Motorsport 6 çıkış tarihi ile ilgili "Zaten belirli aralıklarla oyunlarımız çıkıyor, gerisini hayal gücünüze bırakıyorum" diyerek bizlere bir ipucu verdi diyebiliriz. Yeni yarış oyunu Forza Motorsport 6'nın yalnızca Xbox One platformu için geliştirildiğini de sizlere belirtelim.
     

Sayfayı Paylaş