İPad Air Hakkında Yeni versionlar

Konu, 'Apple ios' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    [​IMG] Apple'ın yeni sorunu bükülmeler! Özellikle büyük kesit alanlarına sahip phablet ve tablet modelleri gibi cihazlarda modellerini oldukça incelten firma, bükülme sorunlarını yaşıyor.
    Tüm teknoloji severlerin bildiği iPhone 6 Plus'taki bükülme sorunu, iPhone 6'da gözükmüyordu. Çünkü daha uzayan alan, inceliği aynı kalan ****l malzemeyi bükülmeye açık bırakıyordu. Aynı sorun iPad Air 2'de de karşımızda.
    ::

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !


    iPad Air 2 işkence testine pek de gerek yokmuş. Tableti bükmeye çalışmak yeterli denilebilir. iPad Air 2, çift elinizle çok daha rahat bir şekilde bükülebiliyor.
    iPhone 6 Plus bir phablet olduğu için cepte taşınıyordu. Bu yüzden bükülme cihaz için daha büyük bir risk oluşturuyordu. Tabletin kullanım amacı esasında pek de bükülmeye müsait değil. Tabii elinizle bükmediğiniz sürece.
    Sadece 6.1mm inceliğindeki iPad Air 2, ince alüminyumun esneme gerçeğine pek dayanamamış gibi gözüküyor.
     
  2. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    [​IMG]

    Apple iPad Air 2 tasarım özellikleri
    Benzersiz bir kolay taşınabilirlik ve kullanım kolaylığı ön planda tutularak tasarlanan yeni Apple iPad Air 2 tabet bilgisayarın yekpare gövdesinde anodize alüminyum malzeme ile dayanıklılık ve sağlamlık sağlanmış. Geliştirilmiş Retina ekran görüntüleri ve içeriği kullanıcının parmaklarını ucuna getirerek çok daha kişisel ve samimi bir kullanıcı deneyimi sağlıyor. Özel tasarım yansıma engelleyici katman ofis, sınıf ve dış mekanlarda yüzde 56 oranında daha berrak bir görüntü sunuyor.

    [​IMG]

    iPad Air 2 tablet performansı
    Altın sarısı, gümüş ve uzay grisi renk seçenekleri ile gelen yeni iPad Air 2 tablette yer alan Touch ID parmak izi sensörü kullanıcıların cihazlarını sadece parmak uçlarını dokunmak suretiyle kolayca açabilmelerine ve Apple Pay aracılığıyla alışverişlerine ödemeleri hızlı, ser, ve güvenli şekilde gerçekleştirebilmelerine ve imkan tanıyor. Yeni iPad Air 2 tablette, önceki iPad Air modeline kıyasla yüzde 40 daha faz la performans ve 2.5 kat daha iyi grafik performansı sağlayan Apple'ın yeni tasarımı A8X yonga kullanılmış. Apple iPad Air 2 tüm bu geliştirilmiş özeliklerine rağmen hala 10 saatlik pil kullanım ömrünü de sürdürüyor.

    [​IMG]

    iSight ve FaceTime HD kamera özellikleri
    iPad Air 2'in iSight ve FaceTime HD kameralarında yenilikler çok daha iyi dijital fotoğraflar ve video görüntüler çekilmesini mümkün kılıyor. iSight kameradaki 8 megapiksel çözünürlüklü sensör zengin renk değerlerinde detaylı fotoğraflarla geniş görüş açılı panoramik manzara ve zaman ayarlı çekimleri kolayca çekme imkanı veriyor. 1080P HD kalitesinde video da kaydedebilen Apple iPad Air 2 tabletin dijital kamerasının yanındaki FaceTime HD kamera da iPad Air'in kamerasına kıyasla yüzde 80 oranında daha fazla ışık toplama kabiliyeti ile dikkat çekiyor.

    [​IMG]

    iPad Air 2 ve Touch ID parmak izi sensörü
    Touch ID özelliği iPad Air 2 tablete sadece bir parmak ucu dokunuşu ile basit ve güvenli bir tarzda açılma ve ödeme yapma olanakları sağlıyor. iOS 8.1 işletim sistemi ile gelen yeni Apple iPad Air 2 tablet bilgisayar tüm Apple marka ürünlerinizi bir arada uyumlu biçimde kullanabilmenin de kapısını açıyor. Böylelikle aynı WiFi ağı üzerinde birbirine bağlı Apple cihazlarınızı birbiriyle etkileşim halinde kullanarak iPad'ınız üzerinden telefon görüşmeleri gerçekleştirebiliyorsunuz.

    [​IMG]

    Apple iPad Air 2 fiyatları
    iPad Air 2 tablet altın sarısı, gümüş ve uzay grisi renk seçenekler ve ****lik detayları ile 29 ülkede satışa sunulmuş durumda. Apple iPad Air 2 fiyatları şöyle:
    • Apple iPad Air 2 with Wi-Fi ve 16GB : 499 USD / 1.100 TL
    • Apple iPad Air 2 with Wi-Fi ve 64GB : 599 USD / 1.350 TL
    • Apple iPad Air 2 with Wi-Fi ve 128GB : 699 USD / 1.550 TL
    • Apple iPad Air 2 with Wi-Fi + Cellular ve 16GB : 629 USD / 1.400 TL
    • Apple iPad Air 2 with Wi-Fi + Cellular ve 64GB : 729 USD / 1.650 TL
    • Apple iPad Air 2 with Wi-Fi + Cellular ve 128GB : 829 USD / 1.850 TL
     

Sayfayı Paylaş