Derbi öncesi son viraj

Konu, 'FENERBAHÇE' kısmında cihat çapa tarafından paylaşıldı.

  1. cihat çapa
    Online

    cihat çapa Guest

    Fenerbahçe, bu akşam sahasında konuk edeceği Bursaspor'u yenip, önümüzdeki hafta Arena'da oynayacağı derbiye rahat bir şekilde çıkmak istiyor.
    [​IMG]
    Ersun Yanal, kart sınırında bulunan Gökhan, Egemen, Kuyt, Mehmet Topal ve Emenike’yi özel olarak uyardı: Dikkatli olun, Arena’da takımı yalnız bırakmayın. Başarılı çalıştırıcı, Bursaspor maçıyla ilgili olarak ise, “Sahamızda galibiyete uzanalım, Galatasaray derbisine ayaklarımız yere basarak çıkalım” dedi.
    Beşiktaş’ın Karabükspor deplasmanında kaybetmesi, Galatasaray’ın ise Konya’dan 1 puanla dönmesi Fenerbahçe’nin iştahını iyice kabarttı. Bu iki takımla arasında 7 puan fark bulunan (Trabzonspor maçı tatil edilmişti) Sarı-Lacivertliler, Bursaspor’u devirip şampiyonluk yolunda büyük bir adım atmanın hesaplarını yapıyor. Ayrıca bu karşılşamada alınacak bir galibiyet, önümüzdeki hafta Arena’da çıkacakları Galatasaray derbisi öncesi takıma hem büyük moral verecek, hem de oyuncuları iyice rahatlatacak. Bursaspor sınavı öncesinde Ersun Yanal’ın en çok düşündüren konu, tam 5 yıldızın kart sınırında bulunması. Gökhan Gönül, Egemen, Kuyt, Mehmet Topal ve Emenike, sarı kart görmeleri halinde Galatasaray derbisinde forma giyemeyecekler. Bu nedenle Yanal, bu 5 oyuncuyla özel olarak görüştü, kart konusunda çok dikkatli olmalarını istedi.

    ‘Şampiyon gibi oynayın’
    Ersun Yanal, Bursaspor karşısında kötü bir sürpriz yaşanmaması için de öğrencileriyle sık sık toplantılar yapıyor. Yanal, “Şampiyonluğu en çok isteyen takım olduğumuzu gösterdi. Haftalardır lideriz ve bunun getirdiği özgüven var. Puan farkı giderek açılıyor. Bursaspor karşısında çıkın, şampiyon gibi oynayın. Bursa’yı yenelim ki, Galatasaray derbisine ayaklarımız yere basarak çıkalım” uyarısında bulundu. Ayrıca voleybolda kazanılan kupalarla camianın müthiş bir hava yakaladığını hatırlatıp, “Tribünleri dolduracak 50 bin taraftarımıza bir mutluluk da biz yaşatalım” dedi.

    Muhtemel 11'ler;
    FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Alves, Egemen, Caner, Kuyt, M.Topal, Meireles, Salih, Sow, Emenike

    BURSASPOR: Frey, Şener, İbrahim, Civelli, Taiwo, Volkan, Şamil, Bekir, Ferhat, Belluschi, Sestak
    STAT: Şükrü Saracoğlu
    SAAT: 20.00
    YAYIN: Lig TV
    HAKEM: Cüneyt Çakır
     
  2. şimşek59
    Offline

    şimşek59 Süper Üye Üye

    Kayıt:
    20 Mart 2010
    Mesajlar:
    1.014
    Beğenilen Mesajlar:
    17
    Şehir:
    istanbul
    ilk yarı maç farka giderdi ama tek gol oldu ikinci yarı bursa daha iyi başladı ilk 20 dakika ama sonra fenerbahçe yine gol buldu ve rahatladı artık şampiyon oldu
     

Sayfayı Paylaş