Zirvenin mutlak hakimi Beşiktaş

Konu, 'BEŞİKTAŞ' kısmında cihat çapa tarafından paylaşıldı.

  1. cihat çapa
    Online

    cihat çapa Guest

    Bursa'ya kayıpsız gelen Beşiktaş evine kayıpsız döndü. Üç puanı getiren goller Almeida, Sivok ve Escude'den geldi.
    [​IMG]
    Süper Lig'de haftanın maçında Bursaspor, lider Beşiktaş'ı konuk etti. Karşılaşma öncesinde üç maçta üç galibiyet alan ve seriyi dört maça çıkartarak son 10 yılın en iyi başlangıcını yapmak isteyen Beşiktaş'ta, galibiyeti getiren golleri Almeida ve Sivok attı.
    Dengede giden oyunda kilidi çözen gol Almeida'dan geldi. Gökhan Töre ve Tuncay arasındaki ikili mücadelede Tuncay'ın faul beklentisi oyunun durmasına yol açarken, diğer futbolcuların aksine durmayan Gökhan topu ters kanada oynadı. Sol kanatta topla buluşan Olcay'ın pasında topu kontrol eden Almeida düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.
    Gol sonrası baskısını daha da arttıran Beşiktaş 29. dakikada Olcay ile ikinci gole çok yaklaştı. Fernandes'in orta sahada kaptığı topla attığı derinlemesine pas sonrası topla buluşan Olcay'ın şutunda kaleci Frey harika uzandı. Dakikalar 37'yi gösterirken, köşe vuruşundan Fernandes ortaladı. İyi yükselen Sivok skoru 2-0'a taşıdı.
    İkinci yarıya da hızlı başlayan Beşiktaş, Olcay'la 3. gole çok yaklaştı. Kaleci Frey'den seken top Hugo Almeida'nın önüne düştü ancak Portekizli çerçeveyi göremedi. Bursaspor'un gol arayışları sonuç vermezken, siyah beyazlılar 64. dakikada Fernandes'in kullandığı duran top sonrası yaşanan karambol sonucu Escude ile 3. golü buldu: 0 - 3
    Bu sonuçla beraber lige dört maçta dört galibiyetle başlayan Beşiktaş zirvedeki yerini korurken, Bursaspor 4 puanda kaldı. Farklı galibiyetle sevinen siyah beyazlılar, Oğuzhan'ın sakatlığıyla üzülürken, genç futbolcunun durumu çekilecek MR sonrası netlik kazanacak. Beşiktaş'ta yeni transfer Ramon da tatlı sert müdahelelerle taraftarların beğenisini kazandı.
     
  2. DGT
    Offline

    DGT
    Yetkili
    Co Administrator

    Kayıt:
    21 Mart 2007
    Mesajlar:
    688
    Beğenilen Mesajlar:
    5
    Şehir:
    Dünyadan
    Bursa rezil oynadı. Sanki 5. büyük değilde 2. lig takımı gibi oynadı.
     

Sayfayı Paylaş