Fenerbahçe Portekiz'den yıldız getiriyor

Konu, 'FENERBAHÇE' kısmında cihat çapa tarafından paylaşıldı.

  1. cihat çapa
    Online

    cihat çapa Guest

    Yönetim, Liverpool’un ısrarla istediği Sow’un satılması durumunda Benfica’nın golcüsünü renklerine bağlayacak. Yanal, 1.93’lük Cardozo için olumlu rapor verdi. Bugün transfer için Portekiz’e gidiliyor.
    [​IMG]
    Dış transferde ilk bombayı Portekizli Bruno Alves ile patlatan Fenerbahçe ’nin yeni gündemi Oscar Cardozo. Sarı-lacivertli yönetim, başta Liverpool olmak üzere birçok kulübün transfer listesinde yer alan Moussa Sow’u beklediği fiyata satarsa rotayı Cardozo’ya çevirecek. Benfica’da forma giyen 30 yaşındaki oyuncunun menajeriyle temasa geçen yönetim, prensip anlaşmasına varılan teknik direktör adayı Ersun Yanal’dan da onayı aldı.
    Yanal, Senegalli Sow’u çok beğendiğini ancak değerini bulan bu oyuncunun satılması durumunda 1.93’lük Cardozo’nun alınması gerektiğini yönetime bildirdi. Tecrübeli çalıştırıcı, Avrupa’nın üst düzey santrforlarından biri olan Cardozo’nun takıma katılması durumunda Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde hedeflenen noktaya daha kolay ulaşabileceklerini vurguladı. Yönetim ise Sow’a resmi teklif yapan kulüplere 1 hafta süre tanıdı.

    ÖNCE KULÜBÜYLE GÖRÜŞÜLECEK
    Sezon hazırlıklarına transfer çalışmalarını tamamlayarak girmeyi planlayan sarı-lacivertliler, bugün Portekiz’e giderek kulübüyle ön görüşme yapacak. Geçtiğimiz yıl Benfica’da 47 resmi maça çıkan ve 33 gol atan Cardozo menajeriyle yaptığı görüşmelerde kulübünden ayrılmak istediğini ve gelen teklifleri değerlendireceğini söyledi. Yönetim her zaman olduğu gibi önce kulübüyle anlaşma yolunu seçiyor. Kulübüyle anlaşma sağlanırsa, oyuncu ile masaya oturulacak.

    2. ADAY BENTEKE
    F.Bahçe Yönetimi, Cardozo transferinin olmaması durumunda alternatifini de hazırladı. Sarı-lacivertliler, Aston Villa’nın Belçikalı golcüsü Benteke’yi renklerine bağlamak istiyor. Bu sezon Premier Lig’de 34 maçta 19 gol atan Benteke, Aston Villa’nın ligde kalmasında büyük pay sahibi olmuştu. 23 yaşındaki futbolcu, Aston Villa’ya geçtiğimiz sezonun başında 8 milyon 800 bin euro karşılığında Genk’ten transfer olmuştu.
    Benteke’ye birçok kulübün talip olduğu ve Aston Villa’nın bu oyuncu için yüksek bir bonservis bedeli belirlediği öğrenildi. Fenerbahçe Yönetimi’nin Cardozo’dan sonuç alamaması durumunda gözde golcü Benteke için 10 milyon euroluk teklif yapacağı konuşuluyor.
     
  2. mescer
    Offline

    mescer Aktif Üye Üye

    Kayıt:
    16 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    232
    Beğenilen Mesajlar:
    2
    Şehir:
    istanbul
    alınmayan oyuncu kalmadı
     

Sayfayı Paylaş