"Lazio'yu hafife almamak gerekiyor"

Konu, 'FENERBAHÇE' kısmında cihat çapa tarafından paylaşıldı.

  1. cihat çapa
    Online

    cihat çapa Guest

    Fenerbahçeli Reto Ziegler ve Pierre Webo, takımın UEFA Avrupa Ligi ve Süper Lig'deki durumunu değerlendirdi. Sampdoria'da oynadığı dönemde Lazio maçlarının zor geçtiğini belirten Ziegler, rakiplerini hafife almamaları gerektiğini söyledi.
    [​IMG]
    Fenerbahçe'nin devre arasında kadrosuna kattığı iki oyuncusu Reto Ziegler ve Pierre Webo, UEFA Avrupa Ligi ve Spor Toto Süper Lig'deki durumlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.
    Ziegler, UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri Lazio'nun güçlü bir takım olduğuna dikkat çekerken şu ifadeleri kullandı;
    "Lazio İtalya'da ilk 5 arasında yer alan çok güçlü bir kulüp. Sampdoria'da oynarken Lazio maçları çok zor geçiyordu. Bizi çok yüksek seviyede bir karşılaşma bekliyor. Lazio'yu büyük bir heyecanla bekliyoruz ancak önce ligde Akhisar maça sonra Lazio'yu düşünmeliyiz."
    İsviçreli oyuncu, Lazio maçında taraftar desteğini avantaja çevirmek istediklerini söyledi.
    Ziegler son olarak; “Lazio maçını seyircilerimiz önünde oynayacak olmak bizim için çok büyük avantaj. Kadıköy hangi takım gelirse gelsin o müthiş atmosferden etkeliniyor, Lazio maçı da böyle olacaktır. Biz buraya seyircisiz oynarak geldik. Lazio, seyircili de olsa seyircisiz de olsa çok iyi bir takım ve hiçbir şekilde alttan almamak gerekiyor. Bütün konstrerasyonumuzla maça hazırlanmaya devam ediyoruz” dedi.
    Fenerbahçe'nin Kamerunlu yıldızı Pierre Webo ise Akhisar maçına hazır olduğunu söyledi.
    Tecrübeli forvet; “Sakatlığım geride kaldı. Akhisar Belediyespor maçında oynamak için hazırım. Birden fazla kulvarda mücadele ediyoruz. Öncelikle akhisar maçına bakıyoruz. Lig Fenerbahçe için çok önemli. Akhisar maçında sonra da Lazio'ya karşı hazırlanacağız" dedi.
     

Sayfayı Paylaş