Fenerbahçe tur vizesi arıyor

Konu, 'FENERBAHÇE' kısmında cihat çapa tarafından paylaşıldı.

  1. cihat çapa
    Online

    cihat çapa Guest

    Galatasaray'ın Manchester United'ı mağlup etmesinin ardından gözler UEFA Avrupa Ligi'ne çevrildi. Fenerbahçe, C Grubu'nda bu akşam saat 22:05'te Marsilya ile deplasmanda karşılaşacak. Bu kritik maç STAR TV'den canlı yayınlanacak.
    [​IMG]
    Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5. maçında Fransa'nın Olympique Marsilya takımıyla deplasmanda oynayacağı karşılaşmadan puan alarak, gruptan çıkmayı garantilemek istiyor.
    Fransa'nın Marsilya şehrindeki Stade Velodrome'de bu akşam saat 22:05'te başlayacak karşılaşmayı İngiliz hakem Martin Atkinson yönetecek. Bu önemli karşılaşma STAR TV'den canlı yayınlanacak.
    Grubunda oynadığı ilk 4 maç sonunda 3 galibiyet ve 1 beraberlik alan Fenerbahçe 10 puanla lider durumda bulunuyor. Fransız temsilcisi Olympique Marsilya ise, 1 galibiyet ve 1 yenilgiyle beraber 2 beraberlik alarak topladığı 5 puanla 3. sırada yer aldı.
    Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Olympique Marsilya'yla ilk maçta 2-2 berabere kalan sarı-lacivertli takım, Fransa'dan puan alması durumunda UEFA Avrupa Ligi'nde bir üst tura yükselmeyi garantileyecek. Fenerbahçe'de, sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.
    C Grubu'nda ayrıca bu akşam 22:05'te Borussia Mönchengladbach-AEL Limassol maçı oynanacak.
     

Sayfayı Paylaş