Polis karakoluna bombalı saldırı

Konu, 'Türkiye'den Haberler' kısmında cihat çapa tarafından paylaşıldı.

  1. cihat çapa
    Online

    cihat çapa Guest

    Gaziantep Karşıyaka polis karakolu önünde büyük bir patlama meydana geldi.
    [​IMG]
    Gaziantep Valisi Erdal Ata patlamaya bomba yüklü bir aracın neden olduğunu ve saldırıda 8 kiişinin yaşamını yitirdiğini 61 kişinin de yaralandığını açıkladı.
    Gaziantep'te PKK'lı teröristlerin bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda ortalık savaş alanına dönerken, aralarında polislerin de bulunduğu çok sayıda kişi yaralandı.
    Olay saat 19.45 sıralarında Şehitkamil İlçesi'nde meydana geldi. Teröristler, Karşıyaka Polis Merkezi yakınına getirip otobüs durağında park ettikleri otomobildeki patlayıcıları uzaktan kumandayla infilak ettirdi. Kulakları sağır eden patlamayla birlikte durakta yolcu indirip bindiren iki otobüs alev aldı, çevredeki araçlar hasar gördü, ev ve işyerlerinin camları kırıldı. Aralarında polislerin de bulunduğu çok sayıda kişi yaralanırken , ortalık savaş alanına döndü.
    Bölgeye sevk edilen ambulanslarla yaralılar, kentte alarma geçirilen hastanelere taşındı. Güvenlik güçleri saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin yakalanması için operasyon başlattı.

    VALİ ERDAL ATA: BOMBA YÜKLÜ ARAÇ PATLATILDI
    Gaziantep Valisi Erdal Ata, Karşıyaka polis karakolu önünde meydana gelen patlamanın nedeninin, bomba yüklü bir aracın inflak ettirilmesi olduğunu belirtti.

    ABDULLAH GÜL VALİ ATA'YI ARADI
    Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Gaziantep'teki patlamayla ilgili olarak Vali Erdal Ata ve Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'i telefonla arayarak bilgi aldı.
    Alınan bilgiye göre, çalışmalarını İstanbul'da sürdüren Gül, Gaziantep'te meydana gelen patlamanın ardından Vali Ata ve Büyükşehir Belediye Başkanı Güzelbey ile telefon görüşmeleri yaptı.
    Ata ve Güzelbey'den patlama ve sonrasında yaşanan gelişmeler hakkında bilgi alan Gül'ün, konuyu yakından takip ettiği belirtildi.
     
  2. muslum-baba
    Offline

    muslum-baba Kıdemli Üye Üye

    Kayıt:
    8 Temmuz 2010
    Mesajlar:
    251
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Şehir:
    edirne
    :devilprv::devilprv:Yeter artık yeter ya ,AKP DERHAL İSTİFAAA ,MAHVETTİN BU ÜL***İ
     
  3. toycan
    Offline

    toycan Banlı Üye

    Kayıt:
    6 Haziran 2007
    Mesajlar:
    682
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    osloda pkk lılarla görüşen mitçilere sormak lazım şehşrlerin tntley doldurdular biliyoruz demişlerdi bilinenler patlıyor insanlar ölüyor rahatmısınız birde siz kimin mitisiniz bağlı olduğunuz insan nediyor insanını koruyamamak kelleler,birkaç mehmet şimdide vatandaş susmak daha mı anlamlı anlayana??
     
  4. şimşek59
    Offline

    şimşek59 Süper Üye Üye

    Kayıt:
    20 Mart 2010
    Mesajlar:
    1.014
    Beğenilen Mesajlar:
    17
    Şehir:
    istanbul
    ülkede kanun yok bunu yapanlar yakalansa 2 yıl sonra af çıkar serbeset kalır ne yazık ki çark kötü işliyor ölenlere akkahtan rahmet dilerim başısağolsun yakınları allah belalrını versin hepsiinin :angry26::devilprv:
     
  5. mescer
    Offline

    mescer Aktif Üye Üye

    Kayıt:
    16 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    232
    Beğenilen Mesajlar:
    2
    Şehir:
    istanbul
    verirsen tavizi olaca budur gül atacak halleri yokya
     
  6. qwert7610
    Offline

    qwert7610 Üye Üye

    Kayıt:
    19 Ağustos 2012
    Mesajlar:
    65
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Şehir:
    eskişehir
    mübarek ramazan bayramını zehir ettiler masum insanlar öldü heleki çocuklar bu işi yapanların iki cihanda yakaları bir araya gelmesin.
     
  7. toycan
    Offline

    toycan Banlı Üye

    Kayıt:
    6 Haziran 2007
    Mesajlar:
    682
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    hep söylüyorum acizlik acizlik acizlik amerika yok et desin bakalım ne oluyor 10 senedir herşey değişti değişmiyen terör asker içeride terörist olarak gazeteci aydınlarda ama gercek terörüstlere hiçbirşey yapılmıyor hatta davul zurnayla karşılanıyorlar ölenlerin ardındanda sabrımızı denemesinler dedin mi işlem tamam ama filistinde birşey oldumu hergez ayakta tekbirler falan ama kendi insanın öldümü görmedim duymadım bilmiyorum
     

Sayfayı Paylaş