Kalkavan'dan G.Saray'a ağır suçlama!

Konu, 'GALATASARAY' kısmında himm tarafından paylaşıldı.

  1. himm
    Offline

    himm Banlı Üye

    Kayıt:
    1 Haziran 2009
    Mesajlar:
    5.475
    Beğenilen Mesajlar:
    18
    Şehir:
    istanbul
    Beşiktaş eski yöneticisi Kalkavan, teşvik primi varsa son 20 yıla bakılması gerektiğini söyledi...

    [​IMG]

    “Türkiye’de şikeden en muzdarip takım hep biz olduk. Araştırmalar 20 seneye kadar uzatılırsa, gerçek ortaya çıkar. G.Saray’ın ‘Tarihimde şike yoktur’ deme şansı yok. 8-0’lık A.Gücü maçını kimse unutmadı.”

    Yaptığı dobra açıklamalarla tanınan İhsan Kalkavan, bu kez de şike ve teşvik primi hakkında gündeme bomba gibi düşecek ifadeler kullandı. Türk futbol tarihinde şikeden en mağdur olan takımın Beşiktaş olduğunu savunan siyah-beyazlıların eski yöneticisi, ezeli rakipleri G.Saray’a da taş atmayı ihmâl etmedi.

    Zaman zaman beni de bir takım olaylar içerisine atfetmeye çalışanlara da söylemek istiyorum. Ben yöneticiyken Beşiktaş üst üste 3 şampiyonluk yaşadı. O zaman herkesin hatırlayacağı gibi bu sezonda sadece 3 mağlubiyet görmüş. Birinde 2 birinde de hiç mağlup olmamıştık.

    3. şampiyonlukta da tek mağlubiyet oldu. Bu sürede G.Saray, F.Bahçe ve Trabzonspor mağlubiyetini çıplak gözle görmedim. Ben o yıllarda sadece Beşiktaş’ın haklarını korudum.

    "BUGÜN DE YAPARLARDI"
    O 3 sezon Beşiktaş’ın haklarını koruyarak 3 şampiyonluk kazandık. Benden önce Beşiktaş hep şerefli ikincilikler yaşadı. Türkiye’de şike teşvik primi varsa, bu olayların en çok mağdur ettiği takım Beşiktaş’tır. Ben bunu bütün kalbimle iddia ediyorum. Araştırmalar 20 seneye kadar uzatılsın. İşin sonunda en ciddi mağduriyetini yaşayanın Beşiktaş olduğu ortaya çıkacaktır.

    G.Saray’ın kendisini tecrit ederek, ‘Sütten çıkmış ak kaşığım, tarihimde de bu yoktur’ deme şansı yok. Çünkü ben de biliyorum ki G.Saray şampiyonluğa oynasa ya da kümede kalma mücadelesi verme konumunda olsaydı bugün belki G.Saray’ın bütün yöneticileri bu işin içerisine girmiş olacaktı.

    Bir tane iki tane de değil. Futbol tarihinde hiç unutulmayacak 8-0 biten bir maç vardı. Ben o zaman Beşiktaş yönetiminde değildim. Ama yarış G.Saray ile aramızda averajla olacak bir şampiyonluk mücadelesi şeklinde gerçekleşti ve tüm futbol izleyicilerinin G.Saray’ın bu işin içine fevkâlede karıştığı imajı G.Saray’ın tarihinde yazılmış vaziyettedir.

    "AZİZ BEY İNANMIYOR"
    Aziz Yıldırım, benim 20 küsür yıllık arkadaşım. Onun adının şu veya bu şekilde ciddi biçimde bu işe bulaşması da konun her yere çekilmesi bizi üzdü. Önceki gün kendisini ziyaret ettim. Bana, “Bana yönelik ithamlara inanamıyorum. Bunlar nasıl olur. Bana yönelik ithamlara inanamıyorum” dedi.
     
  2. atakurtul
    Offline

    atakurtul Süper Üye Üye

    Kayıt:
    14 Ocak 2009
    Mesajlar:
    1.624
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Şehir:
    Üsküdar
    İlk önce kendi servetini nasıl yaptığı söylesin ondan sonra galatasaraya için konuşsun GS yın kimseye verecek teşvik parası yoktur kendi gemiciklerin hesabını versin ondan sonra konuşsun bu adamın cem uzandan ne farkı var cem uzan ne ise kalkavanda o Galatasaraya bok atmasın
     
  3. mescer
    Offline

    mescer Aktif Üye Üye

    Kayıt:
    16 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    232
    Beğenilen Mesajlar:
    2
    Şehir:
    istanbul
    bana arkadaşını söyle kim olduğunu diyeyim türkiyeye bu işleri kendisi getirdi onu söylemiyo
     
  4. nino
    Offline

    nino Süper Üye Üye

    Kayıt:
    5 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    3.849
    Beğenilen Mesajlar:
    3
    Şehir:
    Everywhere
    Eskiye donuk bişi yapacakarını zannetmıorum kanıtayamazlar biri itiraf etmedigi sürece.
     
  5. ackanat
    Offline

    ackanat Süper Üye Üye

    Kayıt:
    15 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    563
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Şehir:
    Yalova
    Şike soruşturması başladığından beri Galatasaray'ın adının geçmemesi birilerini fena helde çıldırtıyor.Galatasaray'ın adını katmaya çalışıyorlar.Bunun için hangi maçı söyleyecekler.? 1993 8-0'lık Ankaragücü maçı.Akıllarına başka bir şey gelmiyor.Onlara Galatasaray Ankaragücü'nü 8-0 yenemez. Oysa o sezon bu takıma gelen vurmuş giden vurmuş. BJK Ankara'da bu takımı 6-0 yenmiş. Ankaragücü o sezon ligde en çok gol yiyen takımlardan biriydi.Ayrıca Galatasaray'ın şampiyon olmak için bu skora ihtiyacı da yoktu. bir-iki fark da yeterliydi.Ayrıca, varsa Galatasaray ile ilgili iddialar araştırılsın.Ama şu ana kadar yok.İlla olması için çırpınanlar var.Böylece kendilerine ortak yaratacaklar ve durumlarını mazur gösterecekler.
     

Sayfayı Paylaş