3 TL'ye Sınırsız Facebook!

Konu, 'Gsm Oparatörleri' kısmında dimo79 tarafından paylaşıldı.

  1. dimo79
    Online

    dimo79 Guest

    Turkcell, abonelerine ayda 3 TLkarşılığında Facebook'a sınırsız erişme imkanı sunduğunu duyurdu.
    Turkcell tarafından yapılan açıklamada,mobil internet kullanıcısı abonelerin sosyal paylaşıma yönelik talepleri üzerine sunulan yeni paket ile Turkcell'lilerin tarife üyeliği veya yükleme ön şartı olmadan, ayda yalnızca 3 TL karşılığında cep telefonundan Facebook'a her an her yerden sınırsız erişebileceği belirtildi.
    [​IMG]
    Paketten faydalanmak için "FACE" yazıp 2222'ye göndermenin yeterli olacağı kaydedildi. Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül konuyla ilgili açıklamasında, şunları ifade etti:

    "Türkiye, 23 milyon Facebook kullanıcısıyla dünyada ABD, Endonezya ve İngiltere'den sonra dördüncü sırada yer alıyor. Dünya çapında 200 milyondan fazla aktif kullanıcı Facebook'a mobil cihazlar üzerinden erişiyor. Doğaldır ki abonelerimiz de 'Ne ödeyeceğim?' diye düşünmeden cep telefonlarından Faceboook'a erişmek, sosyal çevrelerini online ortamda takip edebilmek istiyorlar. Facebook erişimi paketini müşterilerimizden gelen yoğun talepler sonucu şekillendirdik. Bundan böyle tüm Turkcell'lilere aylık 3 TL karşılığında sınırsız Facebook erişimi sunuyoruz."​
    Alıntı techno-labs
     

Sayfayı Paylaş