klon dm800 fan sesi problemi
Dreambox Kategorisinde ve Dreambox 800 HD Serisi Forumunda Bulunan klon dm800 fan sesi problemi Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Arkadaşlar,
Klon DM800'üm var. 3 ay önce aldığımda soğutma fanında fazla bir gürültü yoktu ama şimdilerde baya bir vınlama ve ...
-
Paylaşımcı Üye
klon dm800 fan sesi problemi
Arkadaşlar,
Klon DM800'üm var. 3 ay önce aldığımda soğutma fanında fazla bir gürültü yoktu ama şimdilerde baya bir vınlama ve uğuldama sesi geliyor, özellikle geceleri çok rahatsız ediyor. Cihazı izlemediğimde mutlaka elk.fişini çekmek zorunda kalıyorum. Bu haliyle dm 800 den server olmaz gibi geliyor.
Bildiğim kadarıyla klon cihazlarda neredeyse standart bir sorun bu. Bu soruna çözüm bulabilen var mı?
Adam gibi kaliteli bir fanı nereden bulabilirim.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
"Bir Lafa Bakarım Laf mı Diye,
Bir de Söyleyene Bakarım Adam mı Diye"
FOREVER BLACK & WHITE
-
Paylaşımcı Üye
Aynı cihaz bende de var eror veriyor şu an kullanmıyorum ama aynı sorun bende de olabilir çözüm bulursan buraya yaz
-
Paylaşımcı Üye
derodol Nickli Üyeden Alıntı
Aynı cihaz bende de var eror veriyor şu an kullanmıyorum ama aynı sorun bende de olabilir çözüm bulursan buraya yaz
biraz ayrıntılı yazar mısınız, ne zaman error veriyor, fan çalıştırıyor musunuz? Fana rağmen mi error veriyor.
FOREVER BLACK & WHITE
-
-
Paylaşımcı Üye
Ertan AKTEPE Nickli Üyeden Alıntı
Şöyle bir çözüm önereyim size ama mesuliyet kabul etmem
Elektronikten az çok anlıyorsanız o fanı sökün ve aynı ebatlarda daha kaliteli bir fan temin edip takın .Bilgisayarcılarda o fanlardan mevcut.Ama elektronik bilginiz pek yoksa tavsiye etmem cihaz elinizde kalır.
Eğer ben yapmam uğraşmam derseniz
dreamboxservice.com adresinden Süleyman ustaya ulaşın ve istediğinizi ona söyleyin o yapsın.Ne fiyat biçer onuda sormayı unutmayın.
Bilgi için çok teşekkürler...
FOREVER BLACK & WHITE
-
Yeni Üye
Benim fan da çok gürültülü çalışıyordu. Fanın olduğu kısmı iyice bi yağladım. Şimdi sesi kesildi.
-
Paylaşımcı Üye
yağlama fikri ilginç ama yağlayacağım diye cihazın board'ını arabistana çevirmeyelim.
FOREVER BLACK & WHITE
-
Paylaşımcı Üye
Ertan AKTEPE Nickli Üyeden Alıntı
Şöyle bir çözüm önereyim size ama mesuliyet kabul etmem
Elektronikten az çok anlıyorsanız o fanı sökün ve aynı ebatlarda daha kaliteli bir fan temin edip takın .Bilgisayarcılarda o fanlardan mevcut.Ama elektronik bilginiz pek yoksa tavsiye etmem cihaz elinizde kalır.
Eğer ben yapmam uğraşmam derseniz
dreamboxservice.com adresinden Süleyman ustaya ulaşın ve istediğinizi ona söyleyin o yapsın.Ne fiyat biçer onuda sormayı unutmayın.
Süleyman Usta İzmir'de ben ise İstanbuldayım
-
Banlı Üye
çok az bir damla makina yağı benim işi halletti.bilmeyenler yapmasın ama
-
Yeni Üye
orjinal dm 800 e nası fan takabiliriz tabiki ses yapmassa daha iyi olur
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler