DM800 clone
Dreambox Kategorisinde ve Dreambox 800 HD Serisi Forumunda Bulunan DM800 clone Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Arkadaşlar DM800 clone var diyorlar? doğru mudur? alan oldu ise problem yaşadımı? bende almayı düşünüyorum, bugüne kadar DM500S clone çok ...
-
Katılımcı Üye
DM800 clone
Arkadaşlar DM800 clone var diyorlar? doğru mudur? alan oldu ise problem yaşadımı? bende almayı düşünüyorum, bugüne kadar DM500S clone çok iyi işimi gördü, biraz da 800 kullanayım,hard disk olayı, HDI falan iyi olur diyorum, ama malım orijinali pahalı.Eğer clone iyi çalışıyorsa ne ala o zaman ciddi ciddi düşünüyorum.
Konu ss_barni tarafından (16-01-2010 Saat 02:17 ) değiştirilmiştir.
-
-
Katılımcı Üye
ben pli image kullanıyorum, 800 alırsam gene pli yüklemeyi düşünüyorum.siz hangi image ve versiyonu kullanıyorsunuz acaba?
-
Yeni Üye
dm 500s ve dm 800hd de gemini kullanıyorum.alısmısım ona ..baska imajlarda acemilik cekıyorum.dm 800hd yi bir turlü sevemedim orjinal olmasına ragmen.dm500s bence süper cihaz , hızlı, kararlı ve cok kullanıslı bir cihaz..bir yıl oldu dm 800hd aldım ve dm500s satmayı düşünüyordum .. artık dm500s ye ihtiyac kalmıyacaktı.. ama baktımki dm500s rahat kullanımı olunca fikrimi degiştirdim .yine dm 500s kullanıyorum.şimdi ise orjinal dm800 hd yi satmayı düşünüyorum!!!aldıgımın yarı fiyatına hemide..
-
Yeni Üye
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler