Dreambox Dm 800'ü tanıyalım
Dreambox Kategorisinde ve Dreambox 800 HD Serisi Forumunda Bulunan Dreambox Dm 800'ü tanıyalım Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : DREAMBOX DM 800 HD ( Hi-Defination ) PVR Dijital Uydu Alıcısı
-300 Mhz MIPS İşlemci
-Linux İşletim Sistemi
-MPEG2 / ...
-
-
Yeni Üye
Bu aletin fiyatı ne kadarmış?
-
Administrator
renac Nickli Üyeden Alıntı
Bu aletin fiyatı ne kadarmış?
850 ile 900 ytl civarı
-
Yeni Üye
bu cihaz merkezi uydu sisteminde kart paylaşımı ile çalışır mı?
-
Co Administrator
-
Yeni Üye
Designe® Nickli Üyeden Alıntı
Çalışır ama binada kullanılan kablonun kaliteli olması lazım biraz kablo seçiyor cihaz

bu özellik bütün dreambox lar için geçerli mi? Ben de dreambox500s var.
ilerde HD için yukarıdaki gibi bir cihaz düşünüyorum.
-
Yeni Üye
db 800
ben hd yaınları alamıyorum bu konuda yarıdmcı olurmusunuz db 800 aldım yeni fakay görüntü alamıyorum hd olarak
-
Administrator
roran Nickli Üyeden Alıntı
ben hd yaınları alamıyorum bu konuda yarıdmcı olurmusunuz db 800 aldım yeni fakay görüntü alamıyorum hd olarak
tam sorunu anlamadım pek kanalları bulamadınızmı yoksa kanalı buldunuzda görüntümü alamıyorsunuz? Durumu biraz açarsanız sevinirim
-
Yeni Üye
ertan aktepe Nickli Üyeden Alıntı
tam sorunu anlamadım pek kanalları bulamadınızmı yoksa kanalı buldunuzda görüntümü alamıyorsunuz? Durumu biraz açarsanız sevinirim

ilginize teşekkürler şöyle söyleyeyim hazır bir setting aktarıldı bu setingde bulunan hd kanalar var ama açmıyor bende paylaşımda mevcut yada tam ayrlayamadım bu konuda nasıl destek alabilirim bende izmirdeyim ama maaselef bu konuda izmirde tam destek bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
-
Vip
roran Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşım merkezi sistem kullanıyorsanız merkezi sistemdeki kullanulan swiçlerin hd uyumlu olması lazım yoksa görüntü alamazsın birde hd uymlu tv olması lazım
Konu @DrAgOn tarafından (11-11-2008 Saat 21:49 ) değiştirilmiştir.
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler