HTC One M9 Plus Duyuruldu

Konu, 'Diğer Markalar' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    HTC'nin MWC 2015'ten beri sızıntıları devam eden parmak izi okuyuculu One M9 Plus modeli, sonunda resmi olarak duyuruldu. İşte HTC One M9 Plus'ın özellikleri ve fotoğrafları.

    [​IMG]
    MWC 2015'te amiral gemisini tanıtır tanımaz işe koyulan HTC, yeni model duyurularına devam ediyor. Bir süredir sızntıları gelen ve tasarımı uzun zamandır bilinen HTC One M9 Plus, sonunda resmi olarak duyuruldu.
    One M9'da eksikliği hissedilenler, One M9 Plus ile karşımızda

    Parmak izi okuyucusu, Duo Camera, Quad HD ekranı ve ısındığı için eleştirilen Snapdragon 810 işlemcisi yerine gelişmiş özellikleriyle üst seviyede dikkat çeken yeni nesil MediaTek işlemcisiyle HTC One M9'dan farklı olan HTC One M9 Plus'ın önünde, parmak izi okuyucu özellikli bir home butonu yer alıyor.
    [​IMG]
    5.2 inç Quad HD SuperLCD3 ekranı, MediaTek MT6795T işlemcisi ve parmak izi okuyucusuyla One M9'dan ayrılan bu cihaz, bakalım 2K ekran ve MediaTek işlemciyle nasıl bir performans sunacak?
    MediaTek MT6795T işlemcisinin özellikleri neler?

    PowerVR'ın en yeni nesil grafik işlemcilerinden PowerVR 6200 GPU'sundan gücünü alan işlemci, 64 bit mimarisini destekleyen 8 çekirdekli ARM Cortex A53 işlemci çekirdelerinden gücünü alıyor.
    İşlemci gücü olarak Snapdragon 805 ile 810 arasında olduğu belirtlen işlemci, Snapdragon 810'dan daha serin çalışmasıyla beraber daha tercih edilesi bir noktada olmuş olabilir.
    Ayrıca Snapdragon 810'dan biraz daha düşük performans sunan cihaz, One M9'daki Full HD ekran yerine 2K çözünürlüğe çıkınca, performans noktasına bizlere neler getirecek merakla bekliyoruz.
    Şimdilik Çin'de duyurulan cihazın, Batı bölgelerinde Snapdragon işlemciyle de satışa çıkma ihtimali hala var. Onu da ekleyelim.
    Duo Camera

    One M9'da olmayan derinlik algılama özelliğini sunabilen HTC One M9 Plus, arkasında iki adet 20 Megapiksel kamera, önünde ise One M9 ile aynı4 Ultrapiksel geniş açılı ön kameraya sahip.
    [​IMG]
    Sense 7 ve Android 5.0 ile duyurulan HTC One M9 Plus, şimdilik sadece Çin'de satışa sunulacak. Cihazın çin dışındaki pazarlardaki satışı hakkında, şimdilik hiçbir açıklama yapılmadı.
     

Sayfayı Paylaş