Batman: Arkham Knight Tekrar Sahnede

Konu, 'Play Station-PSP Bölümü' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    [h=3]Yılın merakla beklenen oyunları arasında yer almasına rağmen PC platformu için olaylı bir çıkış gerçekleştiren Batman: Arkham Knight, tekrar satışa sunulmaya hazırlanıyor.[/h][​IMG] Süper kahraman oyunlarına farklı bir bakış açısı ile yaklaşan Rocksteady Studios tarafından geliştirilen ünlü Batman Arkham serisinin son oyunu olma özelliğini taşıyan Batman Arkham Knight, uzun bir aranın ardından tekrar PC platformu için satışa sunulmaya hazırlanıyor.
    Hatırlanacağı üzere büyük bir heyecanla beklenen Batman Arkham Knight, Haziran ayında PC ve yeni nesil konsollar için satışa sunulmuştu. Ayrıca çıkış yaptığı döneme göre en çok satılan ve oynanan oyun olma başarısını göstermesine rağmen PC platformunda oldukça eleştriye ve olumsuz yoruma maruz kalmıştı.
    [​IMG]
    Batman Arkham Knight PlayStation 4 ve Xbox One'da akıcı bir performans göstermesine rağmen PC platformunda berbat derecede bir optimizasyona sahipti. Bu nedenle oyuncular, oyunu oynayamamaktan oldukça dert yanmıştı. Yayıncı firma Warner Bros Games de bu durumu, oyunu satıştan kaldırarak ve satın alanlara parasını iade ederek kontrol altına almaya çalışmıştı
    Şimdi ise uzun bir aradan sonra Warner Bros yetkilileri Batman Arkham Knight'ı tekrar pazara sokma hazırlığını yapıyorlar. Resmi siteden yapılan duyuruya göre Batman Arkham Knight, Warner Bros'un mağazası ve Steam üzerinden yakın bir zaman içerisinde tekrar satışa sunulacak. Şimdilik herhangi bir tarih verilmez iken, oyunun optimizasyon hatalarının ve FPS düşmelerinin çözümünü bulduklarını düşünüyoruz.
     

Sayfayı Paylaş