İOS Sony, konsept Android 6.0 sürümünü yayınladı

Konu, 'Android os' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Sony, Xperia Z3 ve Xperia Z3 Compact modelleri için konsept Marshmallow güncellemesini yayınladı.
    [​IMG]
    Xperia modelleri ile akıllı telefon pazarında rekabet içerisinde olan Sony, bu pazarda istediği konuma bir türlü ulaşmadı. Akıllı telefon pazarında varlığını sürdüren firma, Xperia Z3 ve Xperia Z3 Compact modelleri için konsept Android 6.0 Marshmallow güncellemesini yayınladı.
    [​IMG]
    Geçtiğimiz hafta geliştiricilerin sabırsızlıkla beklediği Android 6.0 Marshmallow AOSP kaynak kodlarını yayınlamıştı. .Geçtiğimiz ay resmi duyurusunu gerçekleştirdiği Xperia Z5 amiral gemisi ile dikkatleri üzerine çeken Sony, akıllı telefon pazarında iyi bir konuma gelebilmek için çalışmalarını hızlandırmış gibi görünüyor. Cihazların daha stabil çalışmasını sağlayan bu güncellemeler kullanıcılar açısından büyük önem arz ediyor. Bilindiği üzere Nexus ailesi Andorid 6.0 Marshmallow güncellemesini doğrudan almakta. Sony, çalışmalarına devam ederek diğer firmalardan daha önce Android 6.0 Marshmallow güncellemesini vermeye çabalıyor.
    Yeni Android sürümünün kaynak kodlarını Xperia modelleri için yayınlayan Sony, şimdide Xperia Z3 ve Xperia Z3 Compact modelleri için konsept Android 6.0 Marshmallow güncellemesini yayınladı. Sony firması birde bu konsept yazılım güncellemesi için bir test uygulaması başlattı. Sony’s Concept for Android isimli bu test uygulamasına katılmak istiyorsanız, uygulamayı buradan indirip katılım gerçekleştirebilirsiniz.
     

Sayfayı Paylaş