Aksaray-Stepnede 60 Kilo Esrar Ele Geçti

Konu, 'Türkiye'den Haberler' kısmında alpus tarafından paylaşıldı.

  1. alpus
    Offline

    alpus Süper Üye Üye

    Kayıt:
    11 Eylül 2008
    Mesajlar:
    1.034
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Şehir:
    BURSA-Gemlik
    Aksaray-Stepnede 60 Kilo Esrar Ele Geçti

    Aksaray'da polis tarafından yapılan operasyonda bir kamyonun yedek lastiğinin (stepne) içine zulalanmış 60 kilo esrar ele geçirildi.

    Aksaray Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, S.K.D.'nın 34 RPD 50 plakalı kamyon ile uyuşturucu sevkiyatı yapacağı ihbarını aldı. Harakete geçen ekipler S.K.D. ve kullandığı kamyonu takibe başladı. Yaklaşık bir ay süren takibin ardından Adana'dan, İstanbul'a haraket eden kamyon bugün Aksaray-Adana karayolundaki polis uygulama noktasında durduruldu. Deco adındaki narkotik dedektör köpeğinin de katıldığı aramada, kamyonun yedek lastiğine zulalanmış 118 paket toplam 60 kilogram esrar ele geçirildi. Kamyon sürücüsü S.K.D. polis tarafından göz altına alındı.

    Bir aydır takipte olduklarını dile getiren Aksaray Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, "Polis ekiplerimiz gece gündüz demeden çalıştı. Bir aydır takiplerini sürdürüyordu. Kamyonun İstanbul'dan geçişini, bir gece Adana'da kalışını ve stepnenin değiştirilmesini sürekli takip ettiler. Düzenlenen başarılı bir operasyonla da 60 kilo esrarı ele geçirdik" dedi.

    Polis olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.
     

Sayfayı Paylaş