dm 500s kumanda sorunu
Dreambox Kategorisinde ve Dreambox 500 Serisi Forumunda Bulunan dm 500s kumanda sorunu Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : arkadaslar bende dm500s kumandayi tanimiyor.su an kumanda bir fonksion
gurmuyor.diger dreambox 7020 nin kumandasinida tanimiyor.simdilik pc den kontrol ediyorum. acaba ...
-
Katılımcı Üye
dm 500s kumanda sorunu
arkadaslar bende dm500s kumandayi tanimiyor.su an kumanda bir fonksion
gurmuyor.diger dreambox 7020 nin kumandasinida tanimiyor.simdilik pc den kontrol ediyorum. acaba nedendir bilen arkadas bir yardimci olursa memnun olurum.dune kadar her iki kumandylada cilisiyordu
-
Kadrolu Üye
-
Katılımcı Üye
ne yaptimsa olmadi.artik kumandayi pc den kontrol edecegim galiba
-
Katılımcı Üye
arkadaslar bu kumanda icin bir plug in veya ayri bir yazilim yokmu .makinaya atalimda kumandayi gursun
-
Administrator
Cİhazınızın donanımsal problemi var.Kısaca alıcı göz bozulmuş yüksek ihtimal.Plugin ile çözmeniz zor.
rino 93 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar bu kumanda icin bir plug in veya ayri bir yazilim yokmu .makinaya atalimda kumandayi gursun
-
Katılımcı Üye
dediklerine 100/100 katiliyorum.ne yapmam gerek ustam biraz anlatsan cok iyi olur.az cok anlarim
-
Administrator
Anca gördüm mesajınızı yapmanız gereken basit ya yeni bir göz alıp(içindeki ile aynı) siz takıcaksınız yada tamirci yolunu tutacaksınız.
rino 93 Nickli Üyeden Alıntı
dediklerine 100/100 katiliyorum.ne yapmam gerek ustam biraz anlatsan cok iyi olur.az cok anlarim
-
Katılımcı Üye
-
Katılımcı Üye
Ertan AKTEPE Nickli Üyeden Alıntı
Anca gördüm mesajınızı yapmanız gereken basit ya yeni bir göz alıp(içindeki ile aynı) siz takıcaksınız yada tamirci yolunu tutacaksınız.
cok cok tesekur ederim erhan usta dediklerinden yola cikarak makinanin un panelinde lambalari suktum yeniden temizleyip lehimledim ondan sonra oldu
makina tamam calisiyor tekrar tesekur ederim.
Konu rino 93 tarafından (25-01-2012 Saat 12:16 ) değiştirilmiştir.
-
Paylaşımcı Üye
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)