Arkadaşlar Dreambox 500s Nedensiz Bir Şekilde Trt 3 Donuyordu Çanak Yerinde Ve Başka Uydu Alıcılarıyla Çalışan Çanak Dm500s De Çalışmıyor...
1000v16 Ve 470,16 Kondestörlerini Değiştirdim Bu Seferde Sinyal Komple Gitti Yardım Edin Arkadaşlar![]()
Dreambox Kategorisinde ve Dreambox 500 Serisi Forumunda Bulunan Dreambox 500S Yardım Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Arkadaşlar Dreambox 500s Nedensiz Bir Şekilde Trt 3 Donuyordu Çanak Yerinde Ve Başka Uydu Alıcılarıyla Çalışan Çanak Dm500s De Çalışmıyor... ...
Arkadaşlar Dreambox 500s Nedensiz Bir Şekilde Trt 3 Donuyordu Çanak Yerinde Ve Başka Uydu Alıcılarıyla Çalışan Çanak Dm500s De Çalışmıyor...
1000v16 Ve 470,16 Kondestörlerini Değiştirdim Bu Seferde Sinyal Komple Gitti Yardım Edin Arkadaşlar![]()
özelikle klon cihazlarda sık sık yaşanan bir sıkıntı bende de böyle oluyordu bende garanti kapsamında yaptırdım.eğer garanti yoksa şahsen hiç uğraşma git siyah klon amg üretimi olanlardan al.yaklaşık bir yıldır tık demedi.tabii işim olmayınca fişini çekiyorum.
eğer direk türksatta kablosunda izliyorsanız böyle bir sorun olması zor ama diseq kullanıyorsanız sorun olabilir keşke hemen kondestör işine girmeseydiniz pli image yükleyip birde onda denerseniz tam sorunu bulabilirsiniz.
pli imageler klon cihazlar için çok iyi.
Konu abdurrahman elitaş tarafından (26-12-2011 Saat 14:19 ) değiştirilmiştir.
kondanstör çare değil arkadaşım lnb, deiseg kontrol edilmesi lazım
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)