Arkadaşlar Bir Türlü Ntvp Spor'u Açamadım Hacksat Key İndirici Olmadı Ayriyeten Biss,Softcam Attım Olmadı DHA Feed Den Olmadı Sci Tech Ten Olmadı Yardım Edin Next Cihaz'ım Var O Açıyor Ama Dm 500s Açmıyor Herkezdemi Sorun Var Yoksa Bendemi?
Dreambox Kategorisinde ve Dreambox 500 Serisi Forumunda Bulunan Dreambox 500s Ntv Spor Yardım! Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Arkadaşlar Bir Türlü Ntvp Spor'u Açamadım Hacksat Key İndirici Olmadı Ayriyeten Biss,Softcam Attım Olmadı DHA Feed Den Olmadı Sci Tech ...
Arkadaşlar Bir Türlü Ntvp Spor'u Açamadım Hacksat Key İndirici Olmadı Ayriyeten Biss,Softcam Attım Olmadı DHA Feed Den Olmadı Sci Tech Ten Olmadı Yardım Edin Next Cihaz'ım Var O Açıyor Ama Dm 500s Açmıyor Herkezdemi Sorun Var Yoksa Bendemi?
valla bende de aynı sıkıntı var bir çözüm önerisi olan var mı
Mgcamp 1.35a veya 1.37-1.38 yükleyip keyleri güncelleyiniz sorunsuz acılacaktır
Az önce öğrendim ntvspor üzerindeyken intercomm radyo kanalına geliyorsunuz tekrar tv'ye geçince açılıyor![]()
evet acıyo sanırsam tetikleyici intercomm radyo kanalına geliyorsunuz tekrar tv'ye geçince açılıyor![]()
Bende 500s kullanıyorum Ccam 2.3.0 ile sorunsuz izliyorum.Cihazımdaki biss.cfg dosyasını ekliyorum.İsteyen deneyebilir.
Konu cihat çapa tarafından (22-01-2012 Saat 11:24 ) değiştirilmiştir.
EN BÜYÜK GAFLET MELEK OLARAK GELDİĞİMİZ DÜNYADAN,ŞEYTAN OLARAK GİTMEKTİR.
ALLAH (c.c) KORUSUN
SAKARYA
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)