OpenPLi-dm500s-maxvar-Özel Backup-09.08.2011 KaYaCaN
Dreambox Kategorisinde ve Dreambox 500 Serisi Forumunda Bulunan OpenPLi-dm500s-maxvar-Özel Backup-09.08.2011 KaYaCaN Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : yusuf_doglu Nickli Üyeden Alıntı
bu backup dosyasıdır arkadaşlar,flashwızard ile yükeyebilirsiniz,imaja gerek yok..flash fxp ile cfg dosyasını atıp içine cline ni ...
3Likes
-
Kadrolu Üye
yusuf_doglu Nickli Üyeden Alıntı
bu backup dosyasıdır arkadaşlar,flashwızard ile yükeyebilirsiniz,imaja gerek yok..flash fxp ile cfg dosyasını atıp içine cline ni yükle tamamdır.
FLASHWIZARD programın bazı sürümleri bu hatayı yapıyor arkadaşımızın verdiyi FLASHWIZARD_6_3 ile sorunsuzca yükleyebilirsiniz inşallah kolay gelsin
-
Kadrolu Üye
FLASHWIZARD beta sürümü zannadersem resimdeki
FLASHWIZARD_6_3_TURKCE DIL MEVCUT ve pro
-
Paylaşımcı Üye
eline saglik hemen deniycem
-
Banlı Üye
cihat çapa Nickli Üyeden Alıntı
Tamam arkadaşım bende MEST arkadaşa bunu izah etmeğe çalıştım.İlk defa backup yüklemiyorum.Defalarca backup yükledim ve hepsini orijinal image yüklemeden yaptım ve kullandım.MEST arkadaşın dediği plugin meselesinide addonstan indirip kurdum.Az evvel yine denedim ve aşağıdaki resimde göründüğü gibi aynı hatayı aldım.

Bu Hatayı Alan Arkadaşlarım Ya Dream UP(RSS 232) İle Yada FlashWizard Pro Nun Düşük Sürümünü Kullansınlar
-
Yeni Üye
tesekkurler guzel bir calisma eline saglik
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)