PLI @ JADE3 Maxvar_ C5_CCcam2.1.3_by Skin Mr. Badr HD
Dreambox Kategorisinde ve Dreambox 500 Serisi Forumunda Bulunan PLI @ JADE3 Maxvar_ C5_CCcam2.1.3_by Skin Mr. Badr HD Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : peace and mercy of God
Today I present to you my picture PLI @ JADE3 Maxvar_ C5_CCcam2.1.3_by Mr. Skin Badr ...
-
Moderator
PLI @ JADE3 Maxvar_ C5_CCcam2.1.3_by Skin Mr. Badr HD
peace and mercy of God
Today I present to you my picture PLI @ JADE3 Maxvar_ C5_CCcam2.1.3_by Mr. Skin Badr HD original ...
Merged, they all are of the best versions of CCcam emu ...
First to CCcam 2.1.3 plus:
Integration Of These simulations:
And the rest as in the form of PLI @ JADE3 original ...
Download Now:
PLI @ JADE3_ CCcam 2.1.3_by Mr. Badr HD.
Good luck and greetings to all
-
Katılımcı Üye
HD kanalları mı açıyor bu yazılım bir açıklama yapan yok,öncekini yükledim bir numarası yoktu...
-
Kadrolu Üye
usta güzel bişiy sanırım deneyeyim izlenimlerimi buradan yazarım
-
Banlı Üye
frozen Nickli Üyeden Alıntı
HD kanalları mı açıyor bu yazılım bir açıklama yapan yok,öncekini yükledim bir numarası yoktu...
Sadece Dreambox 500 HD Yüklene Bilir...Aksi Taktirde Çökede Bilir Çökmeyede Bilir
-
Moderator
dreambox 500s klona cihazlara yüklenebilir web-x-tv ilede hd kanallar seyredilebilir tarafımdan denenmiştir.
-
Katılımcı Üye
abdurrahman elitaş Nickli Üyeden Alıntı
dreambox 500s klona cihazlara yüklenebilir web-x-tv ilede hd kanallar seyredilebilir tarafımdan denenmiştir.
web-x-tv dediğiniz nedir?
-
Moderator
internet satırına dreambox ip adresini yazın çıkan sayfada web-x-tv şeçeneğini görürsünüz ona basınca pc den tv izleme imkanınız vardır.
-
Katılımcı Üye
addonstan vlcf 1.80 diye bir yazılım kurdum herhangi bir ayarı var mı?
-
Moderator
ona gerek yok. eğer sadece pc den tv izlemek istiyorsanız pc ye vlc media player kumanız yeterli daha sonra direk izleyebilirsiniz
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)