Az once cıhazı bu yazılım ıle tekrar hayata dondurdumYazılım atıyorum atıyorum cıhazda sarı ısık yanıyor ama ekran sıyah ve kumandada tuslara basınca hıc kıpırtı yoktu sonunda cıhaz gerı geldı bana gecmıs olsun![]()
Dreambox Kategorisinde ve Dreambox 500 Serisi Forumunda Bulunan Çökmüş Dreambox DM 500S dreamup ile Kurtarma Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Az once cıhazı bu yazılım ıle tekrar hayata dondurdumYazılım atıyorum atıyorum cıhazda sarı ısık yanıyor ama ekran sıyah ve kumandada ...
Az once cıhazı bu yazılım ıle tekrar hayata dondurdumYazılım atıyorum atıyorum cıhazda sarı ısık yanıyor ama ekran sıyah ve kumandada tuslara basınca hıc kıpırtı yoktu sonunda cıhaz gerı geldı bana gecmıs olsun![]()
arkadaşlar çok acil problem var yardım edin. Cihaz 3. resme ulaşmıyor lütfen yardım edin oraya kadar tmm cihazın fişini takıyorum öle duruyor yine nasıl hallederim. Cihaz modeme bağlı.
sevgili arkadaşlar ver yöneticiler dreambox dm500s kurtarma yazılımı mümkünse hayırlı işler
Çökmüş Dreambox DM 500S dreamup ile Kurtarma
1 nolu mesajda resimli anlatım ve gereklı program ve yazılım mevcut birde gemini 4.20 odjinal image dene
Konu usrobotic tarafından (09-05-2012 Saat 17:11 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)