dream 500s merkezi anten sistemi dgt mdu 4 lü imaj veya kanal listesi lazım arkadaşlar.yardımcı olursanız sevinirim..
Dreambox Kategorisinde ve Dreambox 500 Serisi Forumunda Bulunan dream 500s merkezi anten sistemi dgt mdu4 lü imaj veya kanal listesi Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : dream 500s merkezi anten sistemi dgt mdu 4 lü imaj veya kanal listesi lazım arkadaşlar.yardımcı olursanız sevinirim.....
dream 500s merkezi anten sistemi dgt mdu 4 lü imaj veya kanal listesi lazım arkadaşlar.yardımcı olursanız sevinirim..
Konu tuna66 tarafından (09-05-2010 Saat 13:29 ) değiştirilmiştir.
''TUNA ELEKTRONİK''
buyur ustam : RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
***...GEMLIK,li...***
selam arkadaşlar benim sorunum merkezi sistemdeki sanral sistemindeki dt kanallarını izlemek yalnız kuran uyducu bana mdu3 kurdum dedi fakat onun lnb frekanslarını girmeme rahmen olmadı hazır olan mdu3dosyasını attım oda olmadı sorunumu çözebilirseniz veya bir açıklama yaparsanız sevinirim
SAYGILAR.
İlerde işime yarabilir ellerınız dert görmesin
Dreambox 500S -- YU-MA-TU IQ Plus
link ölmüş be üstad. tazelesen çok sevinirim zira kafayı yedim
MdÜ3-mdÜ4 Lnb Ayarlari
1 . MDU3 LNB takılı ise frekanslar aşağıdaki gibi olacak.
L : 09830
H : 12930
Eşik değeri : 09830
Bu ayarlarla “H” kanalları alacaksınız
“V” kanalları almak için
Uydu ayarlarımız standart dışı olmalı. Bir uydu ekledim, herhangi bir uydu yani kullanmadığımız listede olan bir uydu. bu uydunun lnb numarasını w3 ünki 2 ise 3 yapıyoruz, 3 ise 4 yapıyoruz. yani bir fazlası olacak, değerlerini de;
L : 09830
H : 12930
Eşik değeri : 11700
yapıyoruz. Mavi tuşla bir sonraki ekrana geçip orada disecq 1.1 deyip B/A veya A/B yazan yeri daha önceki ayarladığımız W3 de ki değerle aynı yapıyoruz. Yani ilk W3 de orası B/A ise bunu da B/A yapıyoruz. ve yeşil tuşla kaydedip çıkıyoruz.
Sonra bu uydunun TP lerini silip W3 ün vertikal TP lerini ekliyoruz.
Uyduyu taratıyoruz kanalların gelmesi gerekir
Alıntıdır.emeği geçen arkadaşıma teşekkür ederim
Dreambox İnpax Next&Nextstar Redline
Merkezi Uydu Anten Sistemleri
Ve
Teknik Servis Hizmetleri
Eklediğim resimde mdu lnb ler için gerekli ayarlar mevcut arkadaşlar
http://img139.imageshack.us/img139/4...esap201001.png
Dreambox İnpax Next&Nextstar Redline
Merkezi Uydu Anten Sistemleri
Ve
Teknik Servis Hizmetleri
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)