Sayın ustalar dreambox 500s açılıştan sonra cihaz kendi kendine reset atıp tekrar çalışıyor sürekli yapıyor.Dayzek kablo ve bağlantılarda sorun yok.Neden reset atıyor.Germin 4.70 cccam 2.14 imeg yüklü lütfen yardım.(1. kalite klon cihaz)
Dreambox Kategorisinde ve Dreambox 500 Serisi Forumunda Bulunan Dreambox reset atıyor Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Sayın ustalar dreambox 500s açılıştan sonra cihaz kendi kendine reset atıp tekrar çalışıyor sürekli yapıyor.Dayzek kablo ve bağlantılarda sorun yok.Neden ...
Sayın ustalar dreambox 500s açılıştan sonra cihaz kendi kendine reset atıp tekrar çalışıyor sürekli yapıyor.Dayzek kablo ve bağlantılarda sorun yok.Neden reset atıyor.Germin 4.70 cccam 2.14 imeg yüklü lütfen yardım.(1. kalite klon cihaz)
Konu puzzle988 tarafından (11-03-2010 Saat 22:19 ) değiştirilmiştir.
Bakta ibret al Yere düşen yaprağa Bir zamanlar Oda bakardı yüksekten toprağa
Açılır açılmaz atıyorsa eğer sorun anten kablosu olabilir. Benim İnpax da acaip bir alet; bir tek dış tel eğer ortadaki kalın tele değerse reset atıyor ve çalışmıyor. Sorunun kabloda olup olmadığını tespit için anten bağlamadan çalıştır reset atmıyorsa aynı sorundur kablonu daha dikkatli bağlayarak deması engelle.
Kablo sökükkende aynı şeyi yapıyor.Yani kablodan değil
Cihaz belli bir süre çalışıyor sonra reset atmaya başlıyor.Cihazda ısınmada yok nasıl iş anlamadım.
Konu puzzle988 tarafından (12-03-2010 Saat 00:01 ) değiştirilmiştir.
adaptördendir o zaman. Kondansitör arızası olabilir.
1- Kondansitörleri değiştirtebilirsin daha sağlamını takarlar bir daha arıza yapmaz kolay kolay.
2- Yeni adaptör alabilirsin.
3- Her 2'sini de yaptırabilirsin böylece bir daha sorun olduğunda adaptör kaynaklı olup olmadığını kontrol imkanına kavuşursun. Her 2'sini de yaptıracaksan önce yedek adaptör edin ve sorun adaptörde mi kesin emin ol derim.
Adaptör orjinal ondan değil ethernet kablosunu değiştim şimdilik sorun halloldu gibi sanırım ethernet kablosundan sorun inşallah sorun bitmiştir.
Sorun devam ediyor.Yokmu bir bilen
Dreamlerde bu tip sorunlar yaşanabiliyor. Kullandığınız image değiştirip başka bir image deneyin...
kullandığın image yi yeniden yüklemeyi dene
Konu cemali34 tarafından (12-03-2010 Saat 21:56 ) değiştirilmiştir.
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ
yeni imega yükledim sorun halloldu yardımlarınız için tşklr
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)