Dreambox Kategorisinde ve Dreambox 500 Serisi Forumunda Bulunan Adam gibi full server arıyorum! Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Bıktım şu serverden süreklü donmalar,sürekli kesilmeler gelmeler falan, alırken merak etme abi full en kıralından demişlerdi, oysa kandırılmışım. Bana full ...
Bıktım şu serverden süreklü donmalar,sürekli kesilmeler gelmeler falan, alırken merak etme abi full en kıralından demişlerdi, oysa kandırılmışım. Bana full serveri 150 TL ye vermişlerdi "Yüksek Kaldırımda". Hem de 6 aylığını. Şimdi sorarım sizlere şöyle helal süt emmiş bir forum arkadaşımdan uygun fiyata ama harbiden full bir server istiyorum,yardımcı olabilecek var mı?
Lütfen herkes server deneyimlerini burada yazabilir mi? Karar vermemde yardımcı olun lütfen. Fiyat da belirtir misiniz.
En çok istediğim Sky italy(13E) deki iki av kanalı (caccia e pesca ve pesca e caccia)ama gel gelelim ki göremiyorum (en azından bir hayırsever sky italy serverini benle paylaşabilir mi sevabına!)
ben kullanıyorum 5 ay oldu sorun yasamadim....su sekilde yasamadim arada 3-5 dk lık hatta birkeresinde 2 saat yayın yokdu ama bu gibi sorunlar her serverde olur bunu kabul ederek baslamak gerek
bunların dısında cok mennunum ....senelik 200 tl ye aldim isdersen msj at bilgilerini sana veririm..gerisi size kalir
dostum yeni uye oldugum icin pm atamiyorum...
simdi buraya baskasının iletisim bilgisini ondan habersiz yazmak dogru ve etik olmaz..
isdersen benim adresimi sana vereyim beni ekle orda sana diger arkadasin iletisim adresini veririm...
Konu Örnek tarafından (20-02-2010 Saat 22:45 ) değiştirilmiştir.
arkadaslar sanirim bu site sadece cihaz ve sorunlarıyla ilgili bilgi amaclı..sever icin paylasım olmuyor anladıgım kadari ile...iletisim bilgisi bırakdim ama editlenmis
neyse kural kuraldir...
Konu AYDINLANMA tarafından (20-08-2010 Saat 03:58 ) değiştirilmiştir.