DM-500s Pli ® Jade3 maxvar cccam.2.14 özel backup-kıpkıp imaj
Dreambox Kategorisinde ve Dreambox 500 Serisi Forumunda Bulunan DM-500s Pli ® Jade3 maxvar cccam.2.14 özel backup-kıpkıp imaj Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : DM-500s Pli ® Jade3 maxvar cccam.2.14 özel backup-kıpkıp imaj
Hiçbir forumda bulamayacağınız kendim için özenle düzenlediğim hepsinin bir arada çalıştığı ...
-
Paylaşımcı Üye
Hiçbir forumda bulamayacağınız kendim için özenle düzenlediğim hepsinin bir arada çalıştığı pluginleri içeren şu anda bizzat kullandığım imajdır…
Backupta kesinlik ile TimeBomp yoktur
Yine de sorumluluk yükleyene aittir.Forumumuz sorumluluk kabul etmez.
Yüklemeden önce yedeğinizi almanızı tavsiye ederim...
Kurulumdan sonra Cccam.cfg yedeğinizi var/etc içine atmanız yeterlidir..
skin olarak Black matrix by MX yüklüdür.
Kullandığım ve özenle düzenlediğim setting 9 uyduludur ve 8+1 Baff marka dayzek ile ayarlanmıştır.
Uydu sıralamaları aşağıda resimde görülebilir…
Sarı tuş eklentileri 12 adet plugini içermektedir ve iddia ediyorum böyle bir sarıtuş eklentisi hiçbir forumda böyle özellikleriyle verilmemiştir.
Cccam bilgileri otamatikman bilgi barında görüntüleniyor.
Kanal geçiş hızlarına şaşıracaksınız…çünki hepsini fta gibi açmaktadır…..
Backupda doluluk oranı % 77 dir.
Güle güle kullanın…
Bu imajı daha fazla geliştirmek için herkezin desteği ve bilgisini esirgemeyip burada paylaşacağını umuyorum….
1-DOWNLOAD
2- ALTARNATİF DOWNLOAD
Konu kıpkıp tarafından (11-02-2010 Saat 10:58 ) değiştirilmiştir.
-
Katılımcı Üye
-
-
Paylaşımcı Üye
Toprağım Sn.ergunaydın
Açıklamaların ve değerlendirmelerin için tsk ederim...ben forumlarda olmayan ve olması istenilen eklentileri içinde topluca barındıran bir imaj yaptım.(ki bununda taleplileri var) ama yinede önerilerinizi ve gelecek önerileri değerlendireceğim, bu imajı geliştireceğim..
saygılar...
-
Banlı Üye
kıpkıp Nickli Üyeden Alıntı
Toprağım Sn.ergunaydın
Açıklamaların ve değerlendirmelerin için tsk ederim...ben forumlarda olmayan ve olması istenilen eklentileri içinde topluca barındıran bir imaj yaptım.(ki bununda taleplileri var) ama yinede önerilerinizi ve gelecek önerileri değerlendireceğim, bu imajı geliştireceğim..
saygılar...
Teşekkürler. Şöyle olabilir mesela cccam, hacksat ve ppanel gibi en temel eklentileri yaptıktan sonra bir backup alıp sonra da geliştirmeye devam edip diğer eklentileri eklerseniz 2 kez uğraşmaya gerek olmaz. Sade sevenler de mutlu olur herşey olsun diyenler de.
Bu arada hacksat göremedim, foruma plide sorunsuz çalışan hacksat eklemiştim eğer yoksa oradan alabilirsiniz.
Umarım yeni pli'ciler de pli keyfine katılır bu backupı fırsat olarak görüp.
-
Paylaşımcı Üye
bunu direk edg-nemesis üstüne atabilir miyiz arkadaşlar?
-
Kadrolu Üye
kıpkıp Nickli Üyeden Alıntı
Hiçbir forumda bulamayacağınız kendim için özenle düzenlediğim hepsinin bir arada çalıştığı pluginleri içeren şu anda bizzat kullandığım imajdır…
Backupta kesinlik ile TimeBomp yoktur
Yine de sorumluluk yükleyene aittir.Forumumuz sorumluluk kabul etmez.
Yüklemeden önce yedeğinizi almanızı tavsiye ederim...
Kurulumdan sonra Cccam.cfg yedeğinizi var/etc içine atmanız yeterlidir..
skin olarak Black matrix by MX yüklüdür.
Kullandığım ve özenle düzenlediğim setting 9 uyduludur ve 8+1 Baff marka dayzek ile ayarlanmıştır.
Uydu sıralamaları aşağıda resimde görülebilir…
Sarı tuş eklentileri 12 adet plugini içermektedir ve iddia ediyorum böyle bir sarıtuş eklentisi hiçbir forumda böyle özellikleriyle verilmemiştir.
Cccam bilgileri otamatikman bilgi barında görüntüleniyor.
Kanal geçiş hızlarına şaşıracaksınız…çünki hepsini fta gibi açmaktadır…..
Backupda doluluk oranı % 77 dir.
Güle güle kullanın…
Bu imajı daha fazla geliştirmek için herkezin desteği ve bilgisini esirgemeyip burada paylaşacağını umuyorum….
1-DOWNLOAD
2- ALTARNATİF DOWNLOAD
usta peki via sifreli kanallar ile ilgisi ne yani açıp açmaması bilgi verebilirmisin birde biss ntv spor vs.
-
Paylaşımcı Üye
Ahmet Hoca Nickli Üyeden Alıntı
bunu direk edg-nemesis üstüne atabilir miyiz arkadaşlar?
evet arkadaşım bu maxvarlıdır..FlachWizard ile veya DreamUp ilede atabilirsiniz...ancak sorumluluk size aittir....
-
Paylaşımcı Üye
Sn astronot07
pluginde keys'e güncel constant.cw eklidir....
-
Katılımcı Üye
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler