DM-500s Pli ® Jade3 maxvar cccam.2.14 özel backup-kıpkıp imaj
Dreambox Kategorisinde ve Dreambox 500 Serisi Forumunda Bulunan DM-500s Pli ® Jade3 maxvar cccam.2.14 özel backup-kıpkıp imaj Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : birde pli turko var o da cok guzel bir imag denemenisi isterim...
-
Katılımcı Üye
birde pli turko var o da cok guzel bir imag denemenisi isterim
-
Paylaşımcı Üye
engunaydin Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkürler. Şöyle olabilir mesela cccam, hacksat ve ppanel gibi en temel eklentileri yaptıktan sonra bir backup alıp sonra da geliştirmeye devam edip diğer eklentileri eklerseniz 2 kez uğraşmaya gerek olmaz. Sade sevenler de mutlu olur herşey olsun diyenler de.
Bu arada hacksat göremedim, foruma plide sorunsuz çalışan hacksat eklemiştim eğer yoksa oradan alabilirsiniz.
Umarım yeni pli'ciler de pli keyfine katılır bu backupı fırsat olarak görüp.

sevgili ergunaydin resimlerde göreceğiniz üzere Hacksat v9 türkçe eklidir...diğer önerilerinizide değerlendirip en kısa zamanda buraya yükleyeceğim.bu imajda önerileriniz doğrultusunda Cccam ppanel ve X line Skin kullanacağım.
NOT : İnfo tuşuna bastığınızda bilgi çubuğunda serverin nereden geldiğini görebilirsiniz...
-
Yeni Üye
zıp'ten cıkarırken hata veriyor
! C:\Documents and Settings\pli-jade3 maxvar özel backup.rar: Tanımlanamayan arşiv sonu
-
Paylaşımcı Üye
-
Yeni Üye
-
Yeni Üye
açılışta donuyor bilginize flash ve dream lede attım 2 sindede donuyor açılışta
İmza Alanınız Şuan İçin Boş
BURAYA Tıklayarak İmzanızı Düzenleyebilirsiniz.
ProsatForum
-
Paylaşımcı Üye
-
Banlı Üye
mc_speed Nickli Üyeden Alıntı
açılışta donuyor bilginize flash ve dream lede attım 2 sindede donuyor açılışta
Flashwizard ile maxvar bir imagein üstüne atılması lazım ya da pli max var sıfırdan kurup üzerine imagei atmak lazım.
-
Paylaşımcı Üye
güzel backup elinize sağlık
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler