cihaz kilitlenince fişten çekmek zorunda kaldım şimdi ise ön panel ışıgı yanmıyor ve cihaz açaılmıyor enternet ışıgında ise sorun yok...cihaz çöktümü ?
Dreambox Kategorisinde ve Dreambox 500 Serisi Forumunda Bulunan yardım drembox açılmıyor Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : cihaz kilitlenince fişten çekmek zorunda kaldım şimdi ise ön panel ışıgı yanmıyor ve cihaz açaılmıyor enternet ışıgında ise sorun yok...cihaz ...
cihaz kilitlenince fişten çekmek zorunda kaldım şimdi ise ön panel ışıgı yanmıyor ve cihaz açaılmıyor enternet ışıgında ise sorun yok...cihaz çöktümü ?
cihazınıza bilgisayarla bağlantı kurabikliyormusunuz?
tekrar yazılım yüklemeyi deneyin.rs 232 ile.saygılar
yada flashwizard la reset at iki defa sonra bes dakika bekle yeniden yükle olmasi lazim
birzamanlar benimde basima gelmisti ayni olay.
bir arastirayim ve birseyler bulursam yardimci olmaya calisirim arkadasim.
bu durumda yapılacak en iyi şey cihazı comport üzerinden bağlayıp yeni yazılım atmayı denemek.
Arkadaşım bu konuyu takip et umarım işine yarar.
http://www.prosatforum.com/forum/e1-...e-resimli.html
dün cihaz 6 sat sonra tekrar açıldı açılır açılmaz hemen r232 ile image yükledim her şey güzel gidiyordu
dreamboxu 4 bilemedin 5 saat izledikten sonra birden bire donuyor ve açılmıyor ön panel ışıgı dahil hiç bir şey çalışmıyor adaptörden yanık kokusu geliyor ama aynı adaptörle 4-5 saat sonra tekrar açılıyor sonra aynen yine gidiyor forumdaki borsalino yazlımını yükledim ama hiç bir fayda etmedi...cihaz drembox 500s
anlamadım sorun ne cihazda hep 4- 5 saat izleyip 6 saat beklemelimiyim...
Konu asker_31 tarafından (11-02-2010 Saat 00:03 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)