programlarını attıktan sonra 5 dk kadar ızledık sonra ınternete baglanmama sorunu yasamaya basladı suan ınternete baglanmıyor
Dreambox Kategorisinde ve Dreambox 500 Serisi Forumunda Bulunan internette baglanma sorunu Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : programlarını attıktan sonra 5 dk kadar ızledık sonra ınternete baglanmama sorunu yasamaya basladı suan ınternete baglanmıyor...
programlarını attıktan sonra 5 dk kadar ızledık sonra ınternete baglanmama sorunu yasamaya basladı suan ınternete baglanmıyor
Board üzerinde yeşil ışık yanıyormu havalandırma deliklerinden bakarmısınız
"Her günü hayatının son günüymüş gibi yaşarsın ve sonunda haklı çıkarsın"
http://twitter.com/ertanaktepe
yanıyor usam
munuden gırınce uzman kurulum
iletişim kurulumunda
sarı basınca
ustekı ıkı kırmızı yanıyor
alttakı yesıl yanıyor
dhcp de isaret varmi ? IP adresi otamatik olarak aliyor olmali.
arkadaşlar şuan bendede aynı sorun oluştu cihazda yeşil ışık yanıyor iletişim kurulumundaki ip adresi vs olan satırlar daha önce yeşil yanıyordu şimdi ise hepsi kırmızı yanıyor dhcp de isaret var ftp ile cihaza bağlanabiliyorum addonsta gemini serverde cam bölümü sıfır öğe görünüyor ama mavi tuşa bastığımda en üstte ccam 2.0.11 - 2.012 vs var ayrıca addonsta my servere tıkladığımda error server replied 302 found uyarısı alıyorum kısaca dreambox serveri görmüyor bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum
Konu ilkkral tarafından (16-11-2011 Saat 01:34 ) değiştirilmiştir.
Konu dimo79 tarafından (16-11-2011 Saat 10:16 ) değiştirilmiştir.
Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur.
bilgi için teşekkürler ama ne yazıkki sorun devam ediyor yeni bir imaj atmaktan başka çarede yok gibi
sonunda oldu useraddon.xml dosyasını indirip cihaza attım ccamı tekrar yükledim cihaz serveri gördü
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)