serverde bazı kanalar açmıyor napabilirim?
Dreambox Kategorisinde ve Dreambox 500 Serisi Forumunda Bulunan serverde bazı kanalar açmıyor napabilirim? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Ben dm500s kullanıyorum ve takılmalı da olsa full paket izliyorum... bu paket içerisinde sky italy (13E) de var ve serverim ...
-
Yeni Üye
serverde bazı kanalar açmıyor napabilirim?
Ben dm500s kullanıyorum ve takılmalı da olsa full paket izliyorum... bu paket içerisinde sky italy (13E) de var ve serverim sky cinemaları çözebiliyorken , çözmeyi en çok istediğim bu paket altındaki Caccia e pesca kanalını ve pesca e caccia isimli iki tane çok güzel balık ve av kanalı var bunları çözmüyor. Üstelik NDS şifreleme sisteminin alttaki NDS sembolü yeşil olduğu halde çözmüyor. Başka serverlerde çözüldüğünü biliyorum. Sizce sorun bende mi yoksa serverde mi...Bende ise sorunu giderebilir miyim? Ustalar yardım lütfen. Bir av ve balık kanalı tutkunu olarak benim bu kanalları görememem ne büyük bir kayıp bilemezsiniz!
-
Yeni Üye
kardeş sorun bence serverden kaynaklanıyor.ama serverim açıyor diyorsan açmayan kanalları listenden sil ve tekrar tarat.bide böyle dene.bendede açmayan kanal vardı bu şekilde sorunu çözdüm...
-
Yeni Üye
şu anda sky italy hepten gitmiş bende...
-
Kadrolu Üye
carefast Nickli Üyeden Alıntı
Ben dm500s kullanıyorum ve takılmalı da olsa full paket izliyorum... bu paket içerisinde sky italy (13E) de var ve serverim sky cinemaları çözebiliyorken , çözmeyi en çok istediğim bu paket altındaki Caccia e pesca kanalını ve pesca e caccia isimli iki tane çok güzel balık ve av kanalı var bunları çözmüyor. Üstelik NDS şifreleme sisteminin alttaki NDS sembolü yeşil olduğu halde çözmüyor. Başka serverlerde çözüldüğünü biliyorum. Sizce sorun bende mi yoksa serverde mi...Bende ise sorunu giderebilir miyim? Ustalar yardım lütfen. Bir av ve balık kanalı tutkunu olarak benim bu kanalları görememem ne büyük bir kayıp bilemezsiniz!

eğer serveriniz gerçekten full ise aynı kanalı 11681-27500 ve 12130-27500 frekansındanda izleyebilirsiniz şuan sorun yok
-
Yeni Üye
İlkkral kardeş,mesajın için sağol;
Sanırım sorun serverden.Full diye kazık yedik işte,hepsi bu!
-
Katılımcı Üye
-
Yeni Üye
Bu arada sky paketi olduğu gibi gitti şu an bende...problem var mı sizde de?
-
Emektar Üye
-
Yeni Üye
sky italy şifre değiştirmiş yakında gelecekmiş dediler...bekleyelim bakalım...
-
Katılımcı Üye
ful dıyenler hep yalan soyluyor
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler