arkadaşlar cihazda kilitlenme ve donma sorunu yaşıyorum.fişini çıkartıp geri taktığımda bir kaç defa denedikten sonra düzeliyor.ancak arada bir sorun veriyor bu sorunu nasıl çözerim.yardımlarınızıbekliyorum.teşekkürler.
Dreambox Kategorisinde ve Dreambox 500 Serisi Forumunda Bulunan dreambox 500s 1.kalite donma kilitlenme sorunu Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : arkadaşlar cihazda kilitlenme ve donma sorunu yaşıyorum.fişini çıkartıp geri taktığımda bir kaç defa denedikten sonra düzeliyor.ancak arada bir sorun veriyor ...
arkadaşlar cihazda kilitlenme ve donma sorunu yaşıyorum.fişini çıkartıp geri taktığımda bir kaç defa denedikten sonra düzeliyor.ancak arada bir sorun veriyor bu sorunu nasıl çözerim.yardımlarınızıbekliyorum.teşekkürler.
Donda sorunları genelde cccam ve disecq kaynaklı oluyor cccamı devre dışı bırak öyle bir dene düzelmez ise disecq ini kontrol et çalışıyor deme gecenlerde başıma gelmişti 4 çıkışta çalışıyor fakat sinyalleri nerdeyse %20 kısıyordu.
Dreambox 500S -- YU-MA-TU IQ Plus
teşekkürler.daha yeni aldım.olmazsa aldığım yere geri göndereceğim.
bu sorun bende de oluyor ve dreamin en nefret ett,ğ,m yanı laptop adaptörü ile düzeldiğini söylüyorlar ama bazılarıda yok laptop adaptörü takarsanız cihaza zarar verebilir diyorlar.bende bişey anlamadım cihaza bişey yapmaktansa lazım deil fişi çekip takarım dedim.
Arkdaşlar adaptörle alakası yok boşuna para vermeyin.
Dreambox 500S -- YU-MA-TU IQ Plus
hazır backup kullanıyorsanız bence önce cccam.cfg yedeğinizi aldıktan sonra orjinal gemini 4,20 yüklemeniz ve kendi kanal listenizi oluşturmanız en sağlıklısıdır.4,20 den sonra versiyonu isterseniz yükseltin.
klon cihazlarda en stabil çalışan Gemini 4.20 dir.Tavsiye ederim.
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)