cihaz otomatikman açılıyor?
Dreambox Kategorisinde ve Dreambox 500 Serisi Forumunda Bulunan cihaz otomatikman açılıyor? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : arkadaşlar kusura bakmayın acemi olduğum için iki konuyu üst üste açmak zorunda kaldım benim sorunum cihazı kumandadan kapattığım zaman biliyorsunuz ...
-
Yeni Üye
cihaz otomatikman açılıyor?
arkadaşlar kusura bakmayın acemi olduğum için iki konuyu üst üste açmak zorunda kaldım benim sorunum cihazı kumandadan kapattığım zaman biliyorsunuz cihaz standby konumunda kalıyo fakat elektirik kesilip tekrar gelince veya cihazı fişten çıkarıp tekrar takınca çihaz otomotikmen açılıyo standby konumundan çıkıyor ve direk açılıyo elektirik kesilip tekrar geldinde aynı standby konumunda kalmasının bir yolu varmıdır acaba teşekkürler
-
Yeni Üye
yokmu bu konuda yardımcı olacak biri?
-
Katılımcı Üye
neden standbayda kalmasini sitiyon
-
Yeni Üye
68ahmet68 Nickli Üyeden Alıntı
neden standbayda kalmasini sitiyon
neden standby da kalsın ki zaten izlenmese bile standbydada çalışıyor o cihaz...
-
Yeni Üye
temel reis Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar kusura bakmayın acemi olduğum için iki konuyu üst üste açmak zorunda kaldım benim sorunum cihazı kumandadan kapattığım zaman biliyorsunuz cihaz standby konumunda kalıyo fakat elektirik kesilip tekrar gelince veya cihazı fişten çıkarıp tekrar takınca çihaz otomotikmen açılıyo standby konumundan çıkıyor ve direk açılıyo elektirik kesilip tekrar geldinde aynı standby konumunda kalmasının bir yolu varmıdır acaba teşekkürler
kardes aynı şeyi benim cihazda yapıyor.normal o.ama cihaza neden küçük bir anahtar takmamışlar şaşıyorum...
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler